Сър Алекс: Силно второ полувреме, искам Тевес да остане

09:11
Сър Алекс: Силно второ полувреме, искам Тевес да остане
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън бе много доволен от силното второ полувреме, което неговите футболисти изиграха при победата над Уигън с 2:1. Шотландецът смята, че "червените дяволи" са пропуснали да спечелят много по-убедително.

"Направихме страхотно второ полувреме и успяхме да обърнем мача. Бяхме фантастични през втората част и се радвам, че победихме. Мисля, че бяхме по-добрият отбор на терена. На полувремето казах на играчите да запазят дисциплината си и да не се влияят от решенията на рефера, дори и да бърка. Не можеш да играеш срещу съдията. Кристияно Роналдо пък можеше спокойно да отбележи хеттрик, но изпусна куп положения. Освен това мисля, че не ни дадоха дузпа. Важното е, че останахме спокойни до края и взехме своето", каза Фъргюсън.

Мениджърът на Юнайтед коментира още, че иска Карлос Тевес да остане в тима.

"Тевес е фантастичен играч. Той знае, че аз искам да остане при нас. Днес имахме разговор с него и Дейвид Гил, който бе много полезен. Надявам се да се разберем и да постигнем споразумение. Мога да гарантирам, че Карлос се чувства добре при нас и условията, които му предлага клуба го удовлетворяват напълно", сподели шотландецът.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Docker
14.05.2009 09:53

Старата лисица никога няма да остави Тевез да си тръгне.