Дел Боске повика звездата на Малага и стража на Юнайтед

13:06
Дел Боске повика звездата на Малага и стража на Юнайтед
Селекционерът на световния и европейски шампион Испания Висенте Дел Боске обяви групата за квалификационните срещи с Финландия и Франция. В нея попаднаха направилият фурор в Шампионската лига с Малага полузащитник Франсиско Суарес - Иско и вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа. Иско все още, не е дебютирал в официален мач за „Ла Фурия”. Младият халф игра трийсетина минути при победата на Испания в контролата с Уругвай  с 3:1 в началото на февруари. Вратарят Де Хеа, пък е повикан, като резерва на Виктор Валдес и Хосе Рейна, които се борят за титулярно място в отсъствието на възстановяващият се Икер Касияс.

Стражът на Манчестър Юнайтед не попадна в тима на Испания за европейското, но бе част от отбора играл на Олимпиадата в Лондон това лято. Впечатление прави и присъствието на Хави Гарсия от Манчестър Сити, който има само един мач до момента за представителния тим. 

Съставът на Испания за световните квалификации с Финландия и Франция:

Вратари: Де Хеа (Манчестър Юнайтед), Валдес (Барселона), Рейна (Ливърпул).

Защитници: Аспиликуета (Челси), Жорди Алба (Барселона), Серхио Рамос (Реал Мадрид), Пике (Барселона), Албиол (Реал Мадрид), Монреал (Арсенал), Арбелоа (Реал Мадрид).

Полузащитници и нападатели:
Шави (Барселона), Иниеста (Барселона), Чаби Алонсо (Реал Мадрид), Бускетс (Барселона), Силва (Манчестър Сити), Навас (Севиля), Мата (Челси), Негредо (Севиля), Давид Вия (Барселона), Хави Гарсия (Манчестър Сити), Иско (Малага), Касорла (Арсенал), Педро (Барселона), Фабрегас (Барселона).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tishowinner2
15.03.2013 19:59

а защо Мичу не е тук ? да, не е във форма последно време но определено заслужава да е в групата

gos13
15.03.2013 16:11

А Рейна (Ливърпул), защо ли му е? Да ги забавлява ли?

levskirealfen
15.03.2013 15:46

Аз пък съм на мнение, че Дел Боске трябваше да извика Лопез след като играе сравнително силно с екипа на Реал вместо Рейна, който е трагичен!

adr
15.03.2013 15:58

Така е, според мен от 3-та извикани трябва да е играе Де Хеа... всички най-добри халфове в света са събрани в отбора на Испания..

EvilMan
15.03.2013 15:14

за мен от тримата вратари Де Хеа е в най-добра форма ...

stefan1200
15.03.2013 14:13

Майко мила какъв отбор ............

tishowinner2
15.03.2013 14:46

бускетс алонсо шави - иниеста вия мата - за какво говорим след като може да си позволиш да държиш резерви играчи като силва фабрегас касорла и прочие