Вуцов разочарован от представянето на Славия срещу Миньор

18:33
Вуцов разочарован от представянето на Славия срещу Миньор
Мнението на наставника на Славия Велислав Вуцов след победата с 5:2 над Миньор в първа четвъртфинална среща от турнира за Купата на България.

"Разликата в класите е такава между двата отбора, нормално е да спечелим така. Ние сме на по-високо ниво във всяко отношение от отбора на Миньор. Без да подценявам тези момчета от Перник, които знаем имат проблеми, нашите футболисти превъзхождаха напълно, заяви старши треньорът на Славия Велислав Вуцов след  победата с 5:2 над Миньор в първа четвъртфинална среща за Купата на страната. Но безкрайно съм разочарован от поведението на моите футболисти, обиден съм и няма да се кача сега в автобуса, за да не направя някоя глупост. Ние повтаряме едни и същи неща, но не успяваме да си решим проблемите. И така оставаме със старите грешки, което ни прави едни малки човечета. На почивката казах, че искам през второто полувреме да се забавляваме и предупредих да не се случат точно такива неща, които се случиха. Мирослав Антонов не сме го взели за нападател, вероятно не може с ръце да затвори и вратата, така че няма да го оценяваме като вратар. Иначе като нападател- изпусна три гола. Два пъти сам срещу вратаря- по един път във всяко полувреме, и веднъж не успя да вкара с глава. Ясно е, че му липсва игрова практика, но като за първи мач показа добро темпо", каза Вуцов.

"Исках да запазим свежест, да имаме бързина за шампионатната среща с Черно море и затова извадих Тодор Янчев, Живко Желев и Ради Василев, от който специално съм много доволен. Исках да дам шанс на нови хора, то ни доведе до сериозни проблеми. Може би и аз съм виновен за тройната смяна, но като си помисля- нямам никаква вина", каза още специалистът.

Вуцов призна, че сега пред отбора се появява сериозен проблем с вратарите, след като Георги Петков получи червен картон. От друга страна Емил Петров е с контузия, а единствен
вариант за мача с Черно море остава Стефано Кунчев. Така резерва на младежкия национал трябва да бъде записан някой от юношеските формации на клуба.

"Не мога да приема по този начин да си вадим червени картони и да усложняваме ситуацията около нашия отбор. Ако Георги Петков е играл с ръце с топката извън наказателното поле, то това е червен картон. За отстраняването на Генев, може би има
засада в ситуацията преди това. Но въпреки всичко не бива да се постъпва по този начин, завърши ядосаният Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация