Въпреки проблемите Нефтохимик игра със Созопол

16:36
Въпреки проблемите Нефтохимик игра със Созопол
Футболистите на Нефтохимик направиха днес учебна игра с колегите си от третодивизионния Созопол, която се проведе на Кампуса на Черноморец. От двата щаба отказаха да коментират резултата от проверката, тъй като тя имала действително тренировъчен характер- често и двамата треньори спирали играта, за да коригират пропуски в течението на мача.

Добрата новина за старши треньора на Нефтохимик Димчо Ненов е бързото възстановяване на трима основни играчи. Вратарят Цветан Димитров и дясното крило Стамен Ангелов започнаха пълноценни занимания, а до 4-5 дни това ще направи и другият вратар Цветомир Цанков. За Цанков очакванията бяха да липсва три седмици, но лечението му ще мине доста по-леко.

Както е известно, вчера от клуба обявиха със специална декларация, че се намират в трудно положение и има голяма вероятност да преустановят участието си в Б група. Изпълнителният директор Благо Митрев подаде оставка, а сега клубът се управлява от Пламен Николов, който дойде преди Нова година и беше назначен за спортно-технически директор.

На 14 март, четвъртък от 11 часа, в офиса на ПФК Нефтохимик 1962 Бургас в Спортен център "Изгрев" ще се проведе редовната пресконференция на клуба.

В брифинга ще вземат участие старши треньорът Димчо Ненов и футболисти от представителния отбор на тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация