Левски - Литекс, спечелен

14:38
Левски - Литекс, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 6 познати от общо 12 мача - 50.0 % успеваемост

Залог на деня за 12.03.2013 г.



Левски изглежда огромен фаворит в този двубой, въпреки че ще бъде домакин в първата среща и то без публика. Сините допуснаха грешна стъпка в изминалия кръг от първенството и ако и днес не вземат преднина преди ответния мач в Ловеч, отново ще започне да се говори за криза в отбора. Сините по традиция рядко имат проблеми в домакинските си срещи с Литекс и ги печелят, но когато са гости в Ловеч емоциите почти винаги са с негативна нотка. Литекс допусна късно изравняване в последния шампионатен мач срещу Локомотив Пловдив след груба индивидуална грешка на един от младите играчи в отбора, което може да зарази и останалите играчи, които са с изключително крехък опит в подобни завързани срещи. Днес стремежът на играчите на гостите да не допуснат груба индивидуална грешка може да им попречи да разгърнат пълните си възможности. Ловчанлии отново ще заложат на отборния дух, ентусиазма и индивидуалните качества на Бодуров в отбрана и Миланов и Иса в атака, но те едва ли ще бъдат достатъчни срещу по-опитен тим, който е опрян и до стената след загубата в Пловдив. Това е вторият по значимост трофей в България и в един по-напреднал етап може да спаси сезона на сините, така че още сега те са задължени да направят решителна крачка към него.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.70

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
13.03.2013 15:25

Тука може да се получи ,някоя изненада*wink*

sami
13.03.2013 23:02

Къде го видя тройния мач, аналогията с Шалке - Галатасарй е неуместна?! Анализът на Сотиров си е на място, като не е отчел само напрежението в Левски, което и попречи за по-изразителна победа, та чак и съдията удари едно рамо*smile*

Cristian0
13.03.2013 17:46

Аз мисля, че каквото и да стане в този мач няма да е изненада , поне за мен !!! Троен мач отвсякъде !!! А при тройни мачове лично аз избирам по-високите коефициенти *joking* пресен пример -вчера Галатасарай..