Звезда на Тотнъм вилнее в нощен бар въпреки забраната на Реднап

16:49
Звезда на Тотнъм вилнее в нощен бар въпреки забраната на Реднап
В състава на Тотнъм явно дисциплината не е много добре схванато понятие, тъй като играчите на клуба често се оказват в ролята на нарушители на обществените норми или на заповедите на своя мениджър.

След като през уикенда Ледли Кинг се "удави" в алкохол, преби пакистанец и бе тикнат в ареста, където се "изпусна" в панталона, мениджърът на "шпорите" Хари Реднап обяви пълна забрана на своите футболисти на близват алкохол и да посещават нощни заведения.


Само ден след заповедта на Реднап, Джърмейн Дефоу бе щракнат от папараците да излиза в 3.45 часа сутринта от известен лъскав лондонски клуб, пише британският "Сън".


Талантливият нападател пробвал мигновено да се вмъкне в чакащото го такси, но това не успял да предотврати това да бъде уличен. Вечерта за футболиста започнала с посещение на конкурса Мис Великобритания, където бил в компанията на секси дами като Адел Силва (звезда от сапунени опери), Лаурен Поуп и Луси Пиндер, която също като своята приятелка Лаурен, работи като модел на бельо.


Към полунощ Дефоу се отправил към бар "Фънки Буда", където били и огромна част други британски знаменитости, сред които и вратарят на английския национален отбор. В същото заведение Дефоу се засякъл с бившата си изгора Аслайн Хоргън-Уолъс, която е звезда от британския "Биг Брадър". Апетитната блондинка бе и гвоздеят на програмата, като при влизането си в клуба, дрешката й се разкопча и доста зрители станаха свидетели на някой подробности от нейната анатомия (на снимката)


Не е ясно дали Дефоу ще бъде глобен заради това си неспазване на режима. Едно е сигурно, ако нещо куца в Тотнъм, то едва ли е свързано с финансите на клуба, компетентността на Хари Реднап или класата на играчите, когато стане въпрос за чисто футболни умения.


Наскоро при трагични обстоятелства бе убит доведения брат на Джърмейн Дефоу и играчът пропусна последните мачове на своя отбор, но не е сигурно дали това ще послужи като извинение за играча, ако мениджърът му наистина предприеме наказателни действия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация