Бърнли - Хъл Сити, спечелен

17:24
Бърнли - Хъл Сити, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Март: 5 познати от общо 10 мача - 50 % успеваемост

Залог на деня за 11.03.2013 г.

Бърнли - Хъл Сити

Хъл Сити загуби последни си две визити на Болтън и Кристъл Палъс като в тях инкасира общо 8 попадения. Тези поражения направиха така, че Хъл Сити отстъпи второто място и се озова в зоната на плейофите, но с победа днес над наглед немотивиран съперник може отново да се окаже основен претенден за една от първите две позиции. Бърнли изглежа е обхванат от ваканционно настроение доста преди края на сезона след като си осигури спасението, а няма и амбиции за евентуално участие в пелйфоите. В последните си 8 мача домакините записаха само една победа като гост на най-слабият домакин Чарлтън. Въпреки, че статистиката тук изцяло подкрепя домакините, Хъл е по-мотивираният и стойностен тим и няма прави на трето поредно поражение като гост, ако иска да загатне, че има възможности за участие в английския елит през следващия сезон.

Прогноза: Х2 ; Коефициент: 1,46

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
11.03.2013 17:26

Тука съм съгласен.Даже ,ми се струва ,че е чиста двойка*smile*