Утре представят Радуканов като нов треньор на армейците

17:15
Утре представят Радуканов като нов треньор на армейците
Миодраг Йешич бе уволнен от поста старши треньор на ЦСКА след едва два мача начело на отбора. "Червените" стартираха неубедително пролетния полусезон с домакинска загуба от Литекс и слабо представяне при победата над Черноморец вчера, което
предизвика треньорската рокада.

Новият треньор е Милен Радуканов, който от утре ще поеме подготовката на отбора. Официално Радуканов ще бъде представен утре по обяд, след като сутринта ще има нова среща с Йешич, на която ще стане ясно по какъв начин ще бъде официализирана раздялата - по взаимно съгласие или освобождаване от поста.

При всички случаи Йешич няма да търси неустойка от клуба, каквато бе предварителната уговорка.

Сърбинът бе привикан по средата на заседанието на Надзорния и Управителния съвет на клуба и лично научи съдбата си. Йешич остана около половин час на стадион Българска армия, но на излизане не пожела да каже ясно, че вече не е старши треньор на ЦСКА.

"Утре сутринта имаме среща. Обичам да казвам нещата директно в очите. Дали съм треньор - питайте ръководството", каза Йешич и напусна Борисовата градина.

Малко по-късно се появи завърналият се в клуба Емил Костадинов, който потвърди официално за раздялата с Йешич. След него пред репортерите излязоха изпълнителният директор
Венцислав Живков и председателят на Надзорния съвет Димитър Пенев.

"Предложихме на Йешич да го освободим и той прие. Утре сутринта имаме среща с Йешич, на която ще решим по какъв начин да се разделим. След това по обяд ще обявим новия треньор. Имаме две-три имена, не искам да влизам в подробности. Решението за раздялата с Йешич бе взето единодушно. Не сме доволни от играта на отбора", каза Живков.

"Радуканов ще води ЦСКА в следващите четири месеца. Ако сме  доволни от резултатите, договорът му ще бъде удължен", каза пък разкри изпълнителният директор на червените Георги Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crissstiano
11.03.2013 20:45

С тия титани Цска няма да ги бъде, а Радуканов няма ли самоуважение да се върне в отбора при същите собственици, които му казаха че не става за Цска ? Все едно сега Стойчо да се върне ! Имам чувството,че тия много пари направиха от Цска ..

netsko
11.03.2013 20:15

И при Радуканов и при Пенев бяхме добре,но трябва да се перат пари.

sYsTemX
11.03.2013 19:21

Най-шибаните собственици са титан! Не разбирам политиката на тези собственици, в момента в който отбора тръгва нагоре, почват да се продават играчи и да се сменят треньори?! И то точно преди клафикаций на лига европа?! Що за идиоти са тия титан се питам аз?! И после им било писнало, че хората не ги обичали и обиждали?! И сега тоя Радуканов който беше изгонен по неоснователни причини, ще ми се връща пак в ЦСКА??? Радуканов бади мъж с достойноство, ти беше изгонен без да го заслужаваш, сега те не заслужават теб! Но както винаги за ПАРИ ти ще си поредния свел глава пред тия нещастници! Жалко наистина и то с най-голямата си наглост ще му поставят оптиматум за 4 месеца, от къде на къде? Той да не е вълшебник със пръчка?? НЕзнам тоя БГ футбол е пълна пародия, а такива собственици на отбори правят футбола още по на ниско ниво! НЕможе да изискваш неща за кратък период от някой при положение, че взима отбора след подготовка, трансфери от друг треньор и да му поставяш условие пълен абсурд! Абсурд е като цяло политиката на повечето отбори, един треньор неможе да покаже качествата си след 2 мача игра, това е смешно, както и самите собственици титан!

gerrard9000
11.03.2013 18:17

иди ми, дойди ми *lol* *lol* и така до след няколко години пак ще се върне стойчо и кръга се затваря пак....изобщо не трябваше да го махат и да слагат сръбската скара.