Бившата на Бориело го гони от заведение

14:39
Бившата на Бориело го гони от заведение
Бившата годеница на Марко Бориело го изгони от елитно миланско заведение, съобщава списание "Чи". Аржентинката Белен Родригес бе омаяла напълно нападателя на Милан, но миналия септември той я хвана да му изневерява с доста по-възрастния от нея Франсиско Корона, от когото в момента апетитната дама дори е бременна.

След като научи за изневярата на своята любима Бориело подходи доста крайно, като чрез медиите той се раздели с Белен.

Доста месеца минаха откакто двамата не се били засичали на публични места. Това се случило в края на миналата седмица, когато нищо не подозиращият Бориело влязъл в заведение, където Белен се забавлявала с нейни приятелки.

Те започнали да подхвърлят иронични бележки към младата надежда на "росонерите" и бързо, бързо го принудили да напусне заведението.

След случката бременната госпожица Родригес била разтреперана и се наложило да си поръчва билков чай, за да успокои нервите си.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RUSSIA_FAN
13.05.2009 14:55

Ясно....... щом толко се е издразнила та чак и "разтреперила" значи още го обича *joking* Ех... женски женски....толкова се правият на велики а иначе като видят бившото момче и сърцата им се качват в гърлото *smile* *wink*