В Миньор очакват тежък мач

09:55
В Миньор очакват тежък мач
„Очаква ни тежък мач срещу противник, който е близко go нас. Както ние, така и доста други отбори сме в зоната на изпадащите. Очаквам да демонстрираме това, което представихме в първия мач с Пирин Гоце Делчев. Тогава ще сме готови да спечелим пак, ако ли не, поне една точка ще вземем", заяви старши треньорът на Миньор (Пк) Николай Тодоров пред „Тема спорт”.

„Всички наши срещи до края ще преминават под огромно напрежение. Така че ще трябва това, върху което работим и върху което се стараем по време на тренировките, да го демонстрираме и на терена. До каква степен ще се получава - това зависи както от нас, така и от противника", добави наставникът на Миньор.

„Ако погледнем единиците и на двата отбора, в Локомотив преобладават по-опитните футболисти, но ние също не им отстъпваме. Единственото ми притеснение преди мача, което може да имам, е от моя отбор. На този етап съм доволен от свършената работа - като мобилизация, старание и амбиция. Считам, че други странични фактори не би трябвало да влияят върху играта на футболистите", завърши Тодоров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация