Байерн постави Хайнкес в конфузна ситуация

23:18
Байерн постави Хайнкес в конфузна ситуация
Абсолютният лидер в Бундеслигата Байерн Мюнхен още веднъж затвърди реномето и прозвището ФК Холивуд си, след като днес отново се получи тотален разнобой в информациите. Конфузната ситуация касае старши треньора Юп Хайнкес, който след края на сезона ще направи път на Пеп Гуардиола на пейката на тима.

Изпълнителният директор и вицепрезидент на клуба Карл-Хайнц Румениге заяви в интервю за мюнхенския вестник "Абендсцайтунг", че в клуба са изключително доволни от свършената работа от Хайнкес и му е предложен друг пост за новия сезон.

"Юп Хайнкес свърши фантастична работа тук, в Байерн. Той е един от най-добрите треньори в Европа изобщо. Ние сме предложили нова оферта, при която той ще остане да работи в клуба", обяснява Румениге пред печатното издание.

Преди днешния мач с Фортуна Дюселдорф "Скай Спортс-Германия" попита самия Хайнкес дали знае каква ще бъде новата му работа.

"Не. Това ме изненадва. За първи път чувам за такова нещо. Изобщо не е коректно да се прави така", каза изненаданият Хайнкес.

Самият той запази спокойствие и мълчание при истерията около назначаването на Гуардиола на поста. Ветеранът намекна, че може би няма да се раздели с професията и ще очаква контракт от друг клуб, ако не остане в Байерн. Иначе днес отборът направи
разликата на върха в Германия от 20 точки, като победи с 3:2 Фортуна Дюселдорф с победен гол на защитника Джером Боатенг - първи за него в първенството на страната. Авансът стана факт, след като по същото време Борусия Дортмунд и Байер Леверкузен допуснаха поражения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yang_G
10.03.2013 14:50

Оу, а нали за разлика от Байерн в Челси треньорите са много ценени... *lol*

Bayern85_
11.03.2013 17:17

В някои ситуации значението им може да е едно и също.

unna7ural93
10.03.2013 21:32

Трябва ли да те уча на разликата между ПОДценен и НЕоценен ??

unna7ural93
10.03.2013 02:58

Твърде много подценен треньор, а на пазара има толкова надценени... Бих искал да го видя в Челси, ако офертата с Моуриньо отпадне!