Карлитос ще подпише с някой от съперниците на Юнайтед

16:54
Карлитос ще подпише с някой от съперниците на Юнайтед
Киа Джорабчан, чиято компания държи правата на Карлос Тевес, вчера за пореден път заяви, че клиентът му ще напусне Манчестър Юнайтед през това лято.

Аржентинският нападател е оценен на 32 милиона паунда, цена която "червените дяволи" не искат да заплатят и вече изглежда сигурно, че играчът ще се раздели с отбора от "Олд Трафорд" в края на сезона.

"От Юнайтед изобщо не са се опитвали да преговарят за евентуалното закупуване на Карлитос. Това означава, че те явно не желаят да го имат в състава си през следващия сезон", коментира Джорабчан.

"Клиентът ми няма клауза в договора, която да му пречи да играе в друг клуб в Англия, така че няма да е проблем той да продължи кариерата си във Висшата лига. Има реален интерес към него", допълни личният мениджър на Тевес.

"Желанието на Тевес е да играе в отбор, който да се бори за титлата в Англия, Европа и света. Мисля, че няма да е проблем да му осигуря тази възможност", завърши Джорабчан.

Както е известно, Ливърпул и Челси са заинтересовани от играча, като мърсисайдци изглеждат фаворити за неговия подпис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lfc_bul
13.05.2009 22:45

браво, мразя Манчестър в червата си, но винаги съм имал голеееееми симпатии към Тевез, а сега той идва в Ливърпул
Новите футболисти за Ливърпул може би ще са
Samuel Eto'o
Carlos Tevez
David Silva
хаха Манчестър вафли да ядат щом са такива егоисти

LFC_N1_YNWA
13.05.2009 19:37

Аз никога не съм говорил лоши неща за него .. Даже по-добре играе от Бербатов .. като се махне от Ман Ю .. предпочитам да е в Ливърпул от колкото друг отбор *stop*

Kantev
13.05.2009 19:19

Ах виe продажни пе*алчета , до преди няколко дена го тровehte,че вкара на сити и че не може да играе , а сега го искате в Looserpool *evil*

LFC_N1_YNWA
13.05.2009 17:09

Много ще му отива на Ливърпул .. Дано Бенитес го вземе ..

FLY_I
13.05.2009 17:02

Искам да отиде в някой друг английски отбор и да спечели титлата следваща година,за да го натъпче на съра ,затова че не го оценява.