Бербатов с четири гола при 12:4 над Любо Пенев в София

19:44
Бербатов с четири гола при 12:4 над Любо Пенев в София
Димитър Бербатов може и да отказа да промени решението си и да се завърне в националния отбор, но продължава да е в прекрасни отношения със селекционера Любослав Пенев.

Най-добрият ни футболист, който си е в България поради липсата на мач за "Фулъм" през уикенда, изигра приятелски мач срещу треньора на "лъвовете". А в селекцията на Любо бяха и верните му помощници от щаба на националния отбор Ради Здравков и Давид Родригес.

Въпреки шегите преди и по време на мача Бербо не прости на селекционера и го разгроми с 12:4. Самият №9 на "Фулъм" се разписа 4 пъти във вратата на Йордан Йорданов-Жан.

За "националната" селекция на Любо Пенев с "червен" оттенък играха още Адалберт и Мартин Зафирови, Владимир Манчев, селекционерът на юношите до 17 г. Методи Деянов и Георги Йорданов-Ламята.

Бербатов отново бе събрал верните си приятели, с които се пускаше в демонстративни мачове през изминалото лято, за да събират пари за успелите деца на България, подкрепяни от неговата фондация.

До 7-кратния футболист №1 у нас на терена на комплекс "Свети Иван Рилски" в Минно-геоложкия университет в София излязоха още Тодор Кючуков, Александър Томаш, Константин Мирчев, Борислав Георгиев-Бобъра и синовете на Стойчо Младенов - Александър и Стойчо-младши.

Повече от Бербатов вкара единствено Косьо Мирчев -5. Два за победителите добави Бобъра, а един - Стойчо Младенов.

Любослав Пенев се разписа два пъти за загубилите. По един гол добавиха Мартин Зафиров и Владо Манчев.

С този мач Бербатов замени отложения двубой с "Челси". Другата седмица Митко излиза срещу Гарет Бейл и бившия си тим "Тотнъм".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация