Жорди Роура: Ще вървим от мач към мач

17:58
Жорди Роура: Ще вървим от мач към мач
Водещият полузащитник на Барселона Шави Ернандес днес поднови тренировките си след леко мускулно разтежение и тренира наравно с отбора. Плеймейкърът пропусна в събота загубата от Реал Мадрид с 1:2 в дербито на испанското футболно първенство.

"Ше видим след утрешната тренировка дали Шави ще го включим за мачовете", каза помощник-треньорът на Барселона Жорди Роура.

В събота Барса играе мач за първенство с Депортиво Ла Коруня, а във вторник е осминафиналният мач-реванш от Шампионската лига с Милан (загуба с 0:2 в първия мач в Милано).

На днешната пресконференция Жорди Роура каза: "Аз не съм герой, аз просто си върша работата. Повечето хора ме подкрепят, защото аз продължавам линията на работа на Тито Виланова. Надяваме се, че той скоро ще се върне. Ще вървим от мач към мач, ще се опитаме да победим в събота Депортиво, за да получим увереност преди срещата с Милан. Нашият съперник ( Милан - бел. на пр.) ще има един ден повече за почивка, но се надявам, че това няма да повлияе на резултата. Очакват ни много важни мачове. Ако спечелим двата домакински мача в първенството, ще направим важна крачка напред, както и ако елиминираме Милан в Шампионската лига".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RealMadrid_4ver
09.03.2013 01:23

"Ше видим след утрешната тренировка дали Шави ще го включим за мачовете"
*lol* *lol* Ше видим

alx
08.03.2013 19:19

Да се връща Тито,че тоя не знае на кой свят се намира и 90 минути не може да вземе решение кво да прави.Дано играчите да се надъхат някак си за мача с Милан,че като гледам Роура е само за присъстве.....