Бивш капитан на Фламенго бе осъден на 22 години затвор

17:42
Бивш капитан на Фламенго бе осъден на 22 години затвор
Бразилският вратар Бруно Фернандес де Соуза, бивш капитан на популярния бразилски отбор Фламенго, днес бе осъден на 22 години затвор за убийството на своята бивша приятелка, предаде агенция "Франс Прес" от Рио де Жанейро, като се позова на съдебен източник.

Бруно Фернандес да Соу каза пред съд в Контагем (югоизточната част на Бразилия), че неговата приятелка е била удушена през 2010 година, а тялото й е било хвърлено на кучета, за да няма веществени доказателства. Бруно Фернандес, 28-годишен, имаше дъщеря от манекенката Елиза Самудио, която бе убита през 2010 година.

Бруно Фернандес отрече пред съд в Контагем, че е бил съучастник в убийството на младата Елиза Самудио, но призна, че е знаел за плана за убийството.

"Аз не знаех, аз не съм дал заповед, но я приех", каза вратарят пред съда.

Бруно Фернандес прехвърли вината за убийството на младата жена на своя приятел Луис Ферейра Ромао, наричан "Макарао", и на своя съсед Жорже Луис Роза.

Трети мъж - бившият полицай Маркуш Апаресидо душ Сантуш, известен с името Бола, е обвинен, че е извършил убийството. Бола е поискал от Ромао да държи ръцете на жертвата, докато той я души. След това Бола е нарязал тялото на Елиза на парчета и ги е хвърлил на кучетата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация