Разкриха трансферните цели на Сити

11:54
Разкриха трансферните цели на Сити
Английският шампион Манчестър Сити проявява интерес към черногорския нападател на Фиорентина Стеван Йоветич, призна помощник-треньорът на виолетовите Анжело Грегучи пред "Radio Toscana".

"Вече не само Манчестър Сити, но и много други клубове се интересуват от Йоветич. Все пак той е един от най-добрите млади футболисти в света", сподели Грегучи.

Специалистът разкри и другата трансферна цел на гражданите, а именно изгряващата звезда на втородивизионния Сасуоло - Доменико Берарди.

"Берарди притежава отлични качества, но все още е много млад. Тепърва предстои да видим как ще се развие", каза още бившият асистент на Роберто Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

XIZOR
08.03.2013 16:57

Тия италианци много хитри бре като чуха, че Арсенал имат интерес и излизат и казват ама те и от сити го искат това си е чист опит за надуване на цената на позагасващата звезда на Фиоре все си мисля че ако не го продадът лятото после никой няма да ръчи да го вземе просто след контузията това момче не е направило нищо запомнящо се освен 2та гола срещу Интер ама то Интер и аз ще и вкарам*stop**angry**wink*

El_Fenomeno_9
08.03.2013 14:30

Йо Йо е уникален , но според мен трябва да остане още 1 година във Фио , там се работи много правилно в момента и определено има още какво да научи във Флоренция !

web_star
08.03.2013 13:09

И Йоветич от кога е сърбин?*thinking*

one1win
08.03.2013 16:18

Не е сърбин а черногорец и винаги си е бил.