БФС спря Сливен и утвърди "Герена"

18:51
БФС спря Сливен и утвърди "Герена"
Спортно-техническата кимисия към Българския футболен съюз спря участието на Слиевн 2000 в обединената "Б" футболна група, докато не бъдат картотекирани минимум 7 професионални футболисти. Срещата между Сливен и Спартак (Варна) няма да бъде проведена и наказаният отбор ще загуби с 0:3. Освен това, с решение на Общинския съвет, СТК утвърди стадион "Георги Аспарухов" за провеждане на домакинските срещи на Левски.

Решения на СТК към 7 март, 2013 година:

- Спира от участие в "Б" ФГ ПФК Сливен 2000 - Сливен до картотекиране на необходимия брой професионални футболисти - на основаниеписмо от ПФК Сливен 2000 - Сливен за невъзможност да осигурят необходимия минимум от 7 професионални футболисти,
поради което срещата от ХV ти кръг на "БФ ФГ ПФК Спартак Вн - ОФК Сливен няма да се проведе с произтичащите от това последствия.

- По искане на БНТ срещата от ХVII-ти кръг "NEWS7 футболно първенство" "А" ФГ - между отборите на ПФК ЦСКА Сф и ПСФК Черноморец Бургас Бургас, ще се играе по програма на 10.03 /неделя/ 2013 от 15.00 часа, вместо от 15.45 часа.

- На основание представен протокол от общинската комисия, утвърждава стадион "Георги Аспарухов" за провеждане на домакинските срещи на ПФК "Левски" за пролетен полусезон на 2012/13 "NEWS7 футболно първенство" "А" ФГ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация