Бразилски футболист направи ужасяващо признание

15:27
Бразилски футболист направи ужасяващо признание
Бразилският вратар Бруно Фернандес, бивш капитан на Фламенго, призна за първи път, че неговата приятелка е била удушена през 2010 година, а тялото й е било хвърлено на кучета, за да няма веществени доказателства. Бруно Фернандес, 28-годишен, имаше дъщеря от манекенката Елиза Самудио, която бе убита през 2010 година.

Бруно Фернандес отрече пред съд в Контагем (югоизточната част на Бразилия), че е бил съучастник в убийството на младата Елиза Самудио, но призна, че е знаел за плана за убийството.

"Аз не знаех, аз не съм дал заповед, но я приех", каза вратарят пред съда.

Бруно Фернандес прехвърли вината за убийството на младата жена на своя приятел Луис Ферейра Ромао, наричан "Макарао", и на своя съсед Жорже Луис Роза.

Трети мъж - Маркуш Апаресидо душ Сантуш, известен с името Бола, е обвинен, че е извършил убийството. Бола е поискал от Ромао да държи ръцете на жертвата, докато той я души. След това Бола е нарязал тялото на Елиза на парчета и ги е хвърлил на кучетата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YUNOFF
07.03.2013 16:07

Ей за такова нещо минимум 20 години зад решетките. Айде удушаване което води до убиване е лудо но все още ризон. А това как са я нарязли на парчета и хвърлили на кучетата. Дори филм на ужаси няма да измисли такова нещо. Само си го представете и ви става меко казано зле.

rooney_fen_256
07.03.2013 18:09

Какви 20 години, такива изроди заслужават, да ги закараш на някакъв супер отдалечен остров, да го хвърлиш, да го простреляш по 5 пъти в краката и да го оставиш да се мъчи и превива от болка, докато не умре, за да разбере какво е причинил на жертвата си.