Тактически занимания за Нефтохимик в Долно Езерово

21:23
Тактически занимания за Нефтохимик в Долно Езерово
Тактически занимания проведоха днес футболистите на втородивизионния Нефтохимик. След първия двубой от пролетния полусезон наставникът на бургазлии Димчо Ненов констатира, че въпреки победата с 1:0 над Видима Раковски, много от нещата, които е искал от своите играчи не са се получили и затова през седмицата ще се стреми да коригира недостатъците в движение.

Хубавото време даде възможност на отбора да тренира на базата си в Долно Езерово, където теренът е в добро състояние, за разлика от зимните месеци, когато тренировките там не бяха възможни.

Само един от футболистите днес се готвеше на облекчен режим и пропусна тактическото занимание. Това бе халфът Стамен Ангелов, който получи почивка. Той се оплаква от болки в стъпалото, след като бе настъпен с бутоните в мача с Видима. Травмата на футболиста няма да му попречи да вземе участие в мача с Чавдар в края на седмицата.

На пълни обороти започна тренировки и вратарят Цветан Димитров, който през паузата лекуваше травма в коляното. Стражът се чувства добре и ще бъде включен в групата за неделния двубой в Етрополе.

Ръководството на Нефтохимик е направило необходимите процедури за картотекирането в БФС на двамата футболисти, които все още са без картотеки - Жак Коен и Борис Ачам. Очакванията са до петък и техните документи да бъдат напълно изрядни и те да могат да получат възможност за изява с екипа на нафтата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация