Партизан увеличи аванса си пред звездашите (видео)

17:16
Партизан увеличи аванса си пред звездашите (видео)
В отложен мач от 16-ия кръг на футболното първенство на Сърбия отборът на Партизан Белград победи като гост Борча с 4:0 и увеличи аванса си на 8 точки пред намиращия се в криза Цървена звезда. След 17-ия кръг отборът на Партизан е начело с 43 точки пред Цървена звезда - 35 точки, Войводина Нови сад - 34 точки, Ягодина - 32 точки, и др.

В отбора на Партизан през всичките 90 минути игра защитникът на българския национален отбор и футболист номер 2 на България за 2012 година Иван Иванов. В 29-та минута той получи жълт картон за нарушение, което според повечето наблюдатели не бе за картон.

Мачът бе отложен от миналата седмица поради силно наводнен терен, а Партизан стигна до лесна победа след ранния гол на Неманя Коич още в 8-та минута. Коич, който дойде в Партизан през януари от Рад Белград, отбеляза и втори гол в 63-та минута.

Останалите два гола бяха дело на Александър Митрович в 35-та минута и на Дарко Брашанац в 75-та минута. Интересен факт е, че Брашанац вкара гол директно от ъглов удар.

Така Партизан направи важна стъпка към шестата си поредна титла в сръбското първенство, още повече че големият съперник Цървена звезда е в криза и се очаква в края на този месец старши треньорът на звездашите Александър Янкович да бъде сменен. В неделя в мач от 17-тия кръг Цървена звезда завърши наравно с Рад (1:1).


szólj hozzá: BSK Borca 0-4 Partizan MATCH HIGHLIGHTS

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация