Четири европейски гранда дебнат за Ибрахимович

09:10
Четири европейски гранда дебнат за Ибрахимович
Интерес към Златан Ибрахимович има от няколко европейски гранда, съобщи за "Тутоспорт" агентът на футболиста Мино Райола.

В Италия упорито се заговори, че футболистът на Интер ще смени клубната си принадлежност след края на сезона. Шведът е в конфликт с феновете, които често го освиркват заради някой негови изказвания, в които нападателя намеква, че иска да напусне "нерадзурите". На скоро дори се появиха слухове, че Манчестър Юнайтед и Интер искат да сключат бартерна сделка и на "Сан Сиро" да заиграе Димитър Бербатов, а Ибрахимович да акостира на "Олд Трафорд".

Треньорът на италианския тим Жосе Моуриньо няколко пъти съобщи, че Ибра няма да ходи никъде, но според агента му, интересът към нападателя от страна на европейските грандове е засилен.

"От доста време съм в контакт с представители на Челси, Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Барселона. Те изглеждат и единствените големи европейски отбори, които могат да си позволят привличането на играч като Златан", коментира представителят на Ибрахимович Мино Райола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chanev92
16.05.2009 20:20

Според мен, ако отиде в Англия ще се провали. Иначе колкото е грозен - толкова е и добър. Всеки би го искал в отбора си.

CRonaldo_fen
14.05.2009 10:37

Според мен пък, АКО напусне Интер Ибра ще иде в Англия. Но това ще разберем в началото на следващия сезон *wink*

RUSSIA_FAN
13.05.2009 09:20

Златан е уникален и е много необходим на ония посмешища Реал, той може да поведе отбора към нещо по-съществено през следващият сезон.