Юрген Клоп: Гледаме към полуфиналите

11:41
Юрген Клоп: Гледаме към полуфиналите
След като се класира на четвъртфиналите в Шампионската лига, следващата цел пред Борусия Дортмунд е полуфинал, лаконичен беше старши треньорът на германците Юрген Клоп. Неговият тим отстрани Шахтьор Донецк след 3:0 на "Сигнал Идуна Парк" и вече е считан за един от фаворитите в турнира.

"След като успяхме да стигнем до четвъртфиналите в Шампионската лига, вече най-нормалното нещо е да търсим класиране на полуфинал. Това обаче ще бъде много трудно. Ние не се чувстваме фаворити, въпреки че хората ни определят като такива. Сами видяхте, че някои от добре игралите отбори отпаднаха от турнира. Всички останали са сериозни съперници и аз мисля, че няма как да извадим късмет при жребия. Все пак, ние вече сме доста постоянни", каза Клоп.

Борусия играе изключително офанзивно под ръководството на Клоп и това доведе до разгрома над Шахтьор. Точни за германския шампион бяха Фелипе Сантана, Марио Гьотце и Якуб Блашчиковски.

"Не мисля, че принадлежим към групата на топ-фаворитите, но в същото време тя става все по-малка, а нашата жажда за победи нараства все по-бързо. Всички останали отбори са трудни съперници, но и ние сме такива", каза капитанът на германските шампиони Себастиан Кел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rooney_fen_256
06.03.2013 16:27

Нямам търпение Борусия да срещне Чакър Мадрид и да нае*е анално балеринките.

danchojelevv
07.03.2013 14:10

ще стане ама друг път

overdrive
06.03.2013 11:58

Много хора определяха БД за фаворити още преди да започне турнира, но сега те доказаха че са такива. Минаха трудната група в която се намираха и то на 1во място. Елиминираха Шахтьор и сега са на четвъртфиналите. Заслужено ги смятаме за фаворити ..