Сираков: Левски ми хареса повече от есента

20:58
Сираков: Левски ми хареса повече от есента
Футболистите на Левски са подобрили значително играта си от есенния полусезон в "А" група, ако се съди по представянето на тима в първия мач от пролетния дял срещу Черноморец Бургас, спечелен с 2:0, заяви легендарният играч на сините и основен критик на при слаби представяния на отбора Наско Сираков. Според него, Левски има реален шанс за титла.

" Левски ми хареса значително повече от есента, особено това, което видяхме в Бургас. Една абсолютно заслужена победа. Разбира се, тежкото пред Левски тепърва предстои, защото аз не веднъж съм казвал, че Левски е с най-трудната програма. На отбора обаче му предстоят изключително тежки гостувания. Ако играят в тях начина по начина, по който го направиха в Бургас, играчите могат да трупат точки и да се стигне до директен мач с Лудогорец в София, където Левски при всички положения ще бъде фаворит. Отборът го чака изключително тежък мач в Пловдив, но Левски е в ролята на абсолютен фаворит и с потенциала, който има, би трябвало да спечели", каза Сираков.

Бившият изпълнителен директор на Левски е сигурен, че няма как други отбори да се намесят в борбата за първото място.

"След първия кръг е трудно да се правят някакви генерални изводи, но аз мисля, че надбягването пак ще бъде между два коня само. Който направи по-малко грешки, той ще триумфира накрая. За мен по-интересното и оспорвано ще бъде битката за местата за участие в европейските турнири и зоната на изпадащите", добави той.

Сираков засегна и темата за вечния съперник на Левски - ЦСКА, който стартира есенния дял от шампионата със загуба с 0:2 от Литекс у дома. Не поражението обаче, а трагичната игра на армейците повдигна множество въпроси към новия треньор Миодраг Йешич и футболистите.

"Смятам, че ще бъдат взети мерки и решения, защото отборът има сериозен потенциал, а и е ЦСКА. Моето мнение за сегашния им треньор съм го казал преди 7-8 години, така че въобще не се учудвам от това, което се случва в ЦСКА, но там много бързо ще стигнат до правилното решение", каза още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация