Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид, спечелен

14:48
Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Март: 2 познати от общо 4 мача - 50 %-а успеваемост

Залог на деня за 05.03.2013 г.

Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Логично днешният избор пада върху опцията за голова развръзка в мача от Шампионската лига между Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. Разултатът от първия мач също подсказва, че и сега попаденията няма да липсват, защото гостуващият тим ще бъде принуден да атакува от самото начало и да преследва попадения по време не целия мач. Едва ли белия балет ще се задоволи с това да постигне само един гол, защото при ответен от стана на Юнайтед мачът ще отиде в продължения, а тогава предимството ще бъде изцяло на страната на отбора домакин. Подобен отворен подход на играе доста ще се хареса на офанзивните играчи на червените дяволи, защото както и техният мениждър заяви този сезон отборът ще залага на това да отбележи повече попадения от противника, а няма да се разчита на това, мрежата да остане суха. Рууни и Ван Перси срещу Роналдо и компания изглеждат като гаранция за голове, а и коефициента също си струва да се опита. И опцията за попадения в двете мрежи не би трябвало да бъде подминавана с лека ръка.

Прогноза: Над 2,5 гола ; Коефициент: 1,6


Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivailonay
11.03.2013 13:23

и ман. юн. не са вкарали гол на р.м. а р.м. си вкараха автогол ако сте гледали мача

ivailonay
11.03.2013 13:20

няма как реал м. да завършат на равно защото роналдо това няма да го допусне.миналата година реал м. с/у челси 2:2 89 мин. + 5 мин продължение и станаха 4:2 и двата гола бяха на роналдо така че няма как да стане

plamkisa
05.03.2013 19:47

Изобщо не ги харесвам Манчестър, но защо пък да не стане 1? И след като Реал могат да ги бият когато си поискат, че и с разлика, защо се оакаха 1-вия мач? Аз съм го играл 1-ница на 3 коефиц. заедно с Борусия Д с х.к. на 2.4. Успех на всички!

El_Fenomeno5
05.03.2013 19:37

Най-сигурната прогноза за мен - гол/гол . В Бет-а коефа е 1.5...

devic
05.03.2013 17:20

заблудата е хубаво нещо до момента в който започнеш да й вярваш. Кралския Мадрид е с поне 2 класи над манафите, могат да ги бият където ги хванат,дори и с разлика ако искат.и не го казвам само защото на мен ми се иска, то е факт.

greenhool
05.03.2013 15:24

1-1 или 2-2 от мен,като неутрален зрител си пожелавам първият вариант с продълженията..