Нани и Суарес убеждават Конте да остане в Юве

12:27
Нани и Суарес убеждават Конте да остане в Юве
Ръководството на Ювентус започва все повече да се притеснява за бъдещето на отбора, след като се засилва интересът от страна на Челси и Реал Мадрид към треньора на бианконерите Антонио Конте.

Въпреки че специалистът от дете е фен на Юве, той може да бъде изкушен да напусне клуба, след като в Лондон и Мадрид ще има възможност да изгради суперотбор с огромен бюджет за трансфери. Не е тайна, че специалистът не е удовлетворен от факта, че не е имал шанс да подсили Юве със с нападател от световна класа през последните две лета.

Генералният директор на Юве Джузепе Марота е обещал на Конте, че ако се съгласи да остане и през следващия сезон, през лятото в Торино ще акостират звездни нови попълнения, съобщава "Тутоспорт".

Конте искаше Луиш Нани в Юве през 2011 година, но подобен трансфер бе невъзможен, тъй като италианският тим не участваше в Шампионската лига. Сега нещата стоят по-различно, тъй като Ювентус отново седна на трона в Серия А, а и тимът се представя успешно в Шампионската лига. Нани пък е фрустриран от факта, че е не е твърд титуляр в Манчестър Юнайтед и е възможно да пожелае промяна. Именно трансфер на Нани е гарантиран от Марота.

Босът вече привлече Фернандо Йоренте на свободен трансфер, но плановете му за подсилване на атаката не спират дотук. Въпреки че от Ливърпул се кълнат, че Луис Суарес твърдо остава на "Анфийлд", Марота готви сериозна офанзива за уругвайското острие. Дали Юве ще успее да привлече някои измежду Нани и Суарес предстои да видим. Но е факт, че от този резултат ще зависи бъдещето на Конте в Ювентус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro_slavcho
11.03.2013 14:07

Тоя човек направи такива чудеса със закъсалия Ювентус, че заслужава паметник! За да стане Ювентус още по-силен трябва качествен нападател и то дори много качествен. Не ходи на толкова добре балансиран отбор в защитата и халфова линия такова нападение. Успехи на Конте в Юве!

papaz4eto
05.03.2013 16:51

докато конте не изпрати поне едно поколение футболисти и не постигне всичко с юве е абсурд да напусне.!!!!!

Neill_88
05.03.2013 14:24

Единственото, за което би отишъл в Реал или Челси са парите. Не виждам друга причина да напуска отбор, който е тръгнал да гради и то успешно до този момент. И двата отбора не са за Конте. В Реал има много егоисти и няма да се разбира с тях, а в Челси след 2 слаби мача ще е уволнен. Засега по-добре да си стои в Юве(това го казвам като футболен фен, а не като фен на Юве).

Kireto1232
05.03.2013 13:04

Като видя тема за трансфер на Суарез сърцето ми спира дано остане при нас както казва защото ние феновете няма да можем да преживеем да си тръгне за близките 3 години 2 нападател от световна класа !!

jimidim
05.03.2013 17:21

Потвърждавам...за интервютата.Поне в 10 такива в Англия съм го гледал и винаги твърди ,4е ще си остане при нас.

Kireto1232
05.03.2013 13:36

Дано остане както казва ! *smile*

unbeatened49
05.03.2013 13:12

Скоро няма да ви напусне. Във много интервюта съм го гледал и не малко пъти е казвал, че каквото и да става ще остане в Пуул! Да, също така казва, че би заиграл някъде другаде, но това са далечни години, всичко може да се случи до тогава, а и е фен на Пуул от малък, така, че не виждам основания за паника, такива хора са рядкост в днескашния футбол, макар и със грозни изцепки, които е правил на терена!