Прекъстват легендария стадион на Рейнджърс

11:00
Прекъстват легендария стадион на Рейнджърс
Един от легендарните стадиони в света - "Айброкс" в Глазгоу, вече няма да носи традиционното си име, след като шотландския клуб Рейнджърс реши да продаде правата върху него.

Изпълнителният директор на сините от Глазгоу Чарлс Грийн подписа договор, с който предоставя правата върху името на стадион Айброкс на компанията за спортни стоки и екипировка Спортс Дайрект.

Компанията, в която основен акционер е собственикът на Нюкасъл Майк Ашли, ще прекръсти съоръжението на "Спортс Дайрект Арена".

Грийн заяви в интервю за шотландската телевизия STV: "Правата върху името "Айброкс" винаги е било проблем за феновете, но аз мисля, че те ще го приемат. И знаят, че това е нещо, което ние трябва да направим".

Със своите 54 трофея Рейнджърс е рекордьор по титли в Шотландия. През този сезон тимът играе в четвъртото ниво на местния футбол в резултат от финансовите проблеми и банкрута на клуба.

"Айброкс" е дом на Рейнджърс от далечната 1889-а година насам, като винаги е носил това име.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gos13
15.03.2013 17:15

"Прек ъстват" ГОЛЯМА НЕГРАМОТНОСТ И това са журналисти и с писане си вадят ( би трябвало ) хляба, ама и не им пука Добре че не са станали Доктори. *joking*

vidic15manun
05.03.2013 11:42

Прекъстват едно р сте забравили!!! Иначе много жалко!!*cry*