Кадрови проблеми в защита тормозят сър Алекс

15:42
Кадрови проблеми в защита тормозят сър Алекс
Бранителят на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс е пропуснал сутрешната тренировка на тима на базата в Карингтън в навечерието на мача с Реал Мадрид в Шампионската лига, разкриха английските медии.

Двата отбора се изправят в реванш от 1/8-финалите на надпреварата утре вечер на „Олд Трафорд", след като направиха 1:1 в първата среща.

Мениджърът на „червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън силно се надява, че 21-годишният бранител ще е на линия за срещата с Реал, а според повечето мнения, той ще трябва да пази персонално мегазвездата на „белия балет" Кристиано Роналдо, в случай че е здрав.

Джоунс не е играл за Юнайтед от две седмици, след като контузи глезена си в мача с Рединг за ФА Къп. Въпреки това, сър Алекс ще чака до последно защитникът да се възстанови за утрешния суперсблъсък в Шампионската лига.

Отсъствието на младия бранител от тренировката тази сутрин не означава, че той със сигурност ще пропусне двубоя с Реал, но определено не е добра новина за 71-годишния шотландец.

Според английските медии, Джони Евънс също не е взел пълноценно участие в заниманието и се е подготвял самостоятелно встрани от терена.

Липсата на двамата е принудила Фъргюсън да попълни бройката с включването на двама резервни играчи - Шон Макгинти и Люк Хендри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Strraxo
04.03.2013 16:28

Евънс ако не е готов Рио и Видич са перфе ама Джоунс ни трябва