Форлан кърти с мощна тупалка (видео)

12:51
Форлан кърти с мощна тупалка (видео)
Бившият голмайстор на Атлетико Мадрид Диего Форлан продължава да демонстрира безспорната си класа.

Уругваецът, който в момента защитава цветовете на бразилския Интернасионал, заби прекрасен гол с шут от далечна дистанция в двубоя с Еспортиво вчера.

Интернасионал спечели срещата с 2:0, като и другият гол в мача бе дело на Диего Форлан.

Насладете на чудесното изпълнние на уругвайския ветеран:



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
04.03.2013 14:16

Форлан е лидера на Уругвай- наистина направи голям Мондиал. Беше невероятен, дано и догодина го видим в Бразилия. Кавани израсна много, но специално на Мондиала беше 100 пъти под Форлан като класа.

katiliuS_United
04.03.2013 14:10

Форлан е уникален именно заради него почна да ми харесва Юнайтед и в последствие го заобичах тоя отбор, пуснете си в иутуб всичките говоле на Уругваеца за Юнайтед и ще видите че не много рядко ги прави тея тупалки

El_Fenomeno_9
04.03.2013 13:32

Форлан винаги ми е бил сред любимите футболисти , просто е УНИКАЛЕН да гради играта , да вкарва феноменални голове , изтръпнах като го вкарах срещу Испания на мястото на КаваЛи ... Просто дори и Суарез не стига класата му на завършен футболист , ще е огромна загуба за футбола когато се откаже и особено за Уругвай , как ги влачеше горкия на световното 2010 , а тоя прехвален боклук Кавани може само да му лъска обувките , за тоя дървен паляк ще казват , че бил сред най - добрите , смях , смях , смях ..