Реал Мурсия - Херес познат

14:40
Реал Мурсия - Херес познат
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Март: 0 познати от общо 2 мача - 0 %-а успеваемост

► Залог на деня за 03.03.2013 г.

► Реал Мурсия - Херес, 18:00

Отборът на Херес се превръща в боксувата круша на Сегунда дивисион, а Реал Мурсия е извън опасната зона и лесно може да остане по-дълго там, ако спечели най-лесното си поне на хартия домакинство за този сезон. Гостите ще бъдат без Велес, Рей, Хосе Мари, Руз и Огебече като голяма част от тези играчи са основни състезатели. Херес инкасира осем поражения в последните си десет мача и две домакински ремита като е здраво закотвен на последното място в таблицата. Домакините допуснаха само две поражения в последните си пет мача и показваха признаци на съживяване, а и така напуснаха зоната на изпадащите. По-рано през сезона Мурсия победи този съперник като гост с категоричното 3:0 и днес предвид важността на трите точки за клуба следва да направи същото.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.85

Георги Сотиров,
за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
03.03.2013 17:17

Трябва да се внимава с такива отбори в положението на Херес.Понякога такива тимове играят доста по-освободено и влагат всичко.Дано прогнозата да излезе,но според мен няма да е лошо залога да застрахова за евентуален Х.