Роналдо дължи извинение на сър Алекс и съотборниците си

19:14
Роналдо дължи извинение на сър Алекс и съотборниците си
Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Паркър смята, че португалският футболист Кристиано Роналдо е показал неуважение към своя мениджър сър Алекс Фъргюсън и към съотборници си заради поведението, което показа след смяната си в дербито с Манчестър Сити през уикенда.

Паркър, който прекара пет години на "Олд Трафорд" преди да бъде заменен от сегашния капитан на тима Гари Невил като десен бек, заяви за "Дейли Телеграф":

"Реакцията на Роналдо при смяната бе първо неуважение към хората, които го обявиха за най-добър в света, но освен това той показа неуважение към мениджъра и момчетата, с които играе. Въпреки голямата си амбиция да спечели "Златната обувка" и другите награди, той не може да успее без другите 10 момчета, които са заедно с него на терена. Някои хора предложиха, тъй като той е много важен за тима, сър Алекс да третира Роналдо, както третираше Кантона. Ерик се измъкваше винаги за някои неща и сър Алекс просто оставяше нещата да си продължават", заяви Паркър.

"Всички ние трябваше да носим вратовръзки когато бяхме с клубните костюми, но Кантона никога не правеше това и това не бе споменато никога. Ерик понякога преиграваше пред камерите, но съм сигурен, че никога не би реагирал както Роналдо в неделя. Той имаше прекалено голям респект към мениджъра и своите съиграчи. Ние всички уважавахме отношенията на нашия мениджър с Ерик, тъй като той уважаваше нас. Ако излизахме вечер, Ерик бе с нас. Роналдо? Не съм сигурен! Много е важно как гледат на теб колегите ти, но те няма да са щастливи от това, което се случи срещу Сити. Роналдо трябва да запомни едно нещо - ти си толкова добър, колкото са добри твоите съотборници! Аз съм сигурен, че сър Алекс ще се справи със ситуацията, но Роналдо трябва да се извини на него, както и на своите съотборници."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaMilan1899
12.05.2009 20:14

Така е , на Роналдо му се играе , но все пак предстои финал и още важни мачове и Сър Алекс е прав да го пази.

Crissstiano
12.05.2009 20:11

ForzaMilan1899 Напълно си прав,но явно просто му се е играело и не е искал да бъде заменен,но това не е първият играч който реагира така на смяна,няма и да е последният,когато гориш в играта и те изкарат е нормално да се ядосаш

ForzaMilan1899
12.05.2009 20:07

Crissstiano разбирам , че си имаш любим играч , но това не значи че всяко негово дело е господно и всички са против него и т.н.
Трябва да разбираш кога Роналдо прави грешки и глупости , защото срещу Сити случея определено беше такъв...

LFC_N1_YNWA
12.05.2009 20:01

Пффф .. дъвчи си ноктите като някъв селтак .. бахти жената .. *thumb_down*

Crissstiano
12.05.2009 19:20

Нито един път не съм чул някой негов съотборник да каже нещо лошо за него,точно обратното всички казват че е много приятен човек,но медиите винаги се опитват да го изкарат надут.