Момиров: Писна ми от всички нападки към мен

15:21
Момиров: Писна ми от всички нападки към мен
Председателят на Съдийската комисия към БФС Димо Момиров заяви, че вече започва да му писва от всичките нападки и поръчкови статии срещу него.

Момиров заяви на днешния семинар на реферите, който се провежда на Националния стадион "Васил Левски": "Започва вече да ми писва от безкрайните нападки и поръчкови статии срещу мен. Никой от президентите на клубове не ме натиска. Яд ги е, че не могат, тъй като още не се е родил човекът, който може да оказва натиск върху мен и затова изливат цялата тази помия върху мен. Можете да попитате реферите дали има бойкот срещу мен, както беше написано в една статия. Аз не виждам някой да ме бойкотира."

Председателят на СК добави, че покриването на нормативи от страна на реферите се е наложило да се проведе в 12:00 часа, тъй като по-късно днес Стадион "Васил Левски" ще бъде зает заради състезания по лека атлетика.

"По време на днешното заседание на нашата комисия не взехме някакви фрапиращи решения. Относно изминалия кръг, гледахме го и смятам, че реферите се справиха на едно много добро ниво. Специално мога да кажа за Стефан Спасов, който свири дербито между ЦСКА и Левски, че се справи отлично и няма грешки, които да са повлияли на крайния изход от двубоя. Коментарите на президентите след мачовете няма да ги коментирам", завърши Момиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_1961
14.12.2009 11:25

ей хора направете така че да не ви псуват и ругаят свирете мачовете 50-50 и нека видят феновете на какво дередже са им клубовете....и не пестете картоните независимо дали ще бъдят срещу моя отбор след като е реялен...ГЛЕДАЙТЕ ФУТБОЛНИТЕ СРЕЩИ ОТ ЕВРОПА И ЩЕ ВИДИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.....УСПЕХ

lubo_309
12.05.2009 16:35

Щом ти е писнало от нападки, престани да четеш спортните статии. Нормално е да има поръчкови материали. Все пак сме в условия на криза и всеки си търси спонсори.