Лют скандал между Славия и БФС, Венци Стефанов побесня

17:22
Лют скандал между Славия и БФС, Венци Стефанов побесня
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше бесен след решението на Спортно-техническата комисия на БФС да не картотекира нападателят Мирослав Антонов. Официалното становище на СТК е, че няма достатъчно основания да се уредят спортните права на играча в Славия от Лудогорец.

"Това е престъпна бюрокрация. Забраняват на един човек да се труди. Мирослав Антонов е футболист, а те не му дават да играе. Какви основания да има? Има решение на Комисията по труда – единствения законен орган, който може да арбитрира трудово-правни спорове. Има молба от футболиста? Истината е, че Олигарсите победиха закона. Плащат и нещата си вървят", изригна Венци Стефанов пред БЛИЦ.

"Положението е като преди години с Илия Илиев. Същият случай. Тогава осъдихме Сливен да платят 100 000. Не заведохме дело срещу БФС за пропуснати ползи, но явно трябваше да го направим. Ако ги бяхме осъдили, сега щяха да спазват законите. Но вече няма да прощавам. Завеждам дело срещу тях. Ще ги съдим до дупка. То и без това единият от шефовете вече е осъден. Йордан Лечков е с влязла в сила ефективна присъда, а все още е вицепрезидент на централата", допълни Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
01.03.2013 10:26

Незнам,обаче агитката на Славия по стадионите,можеш да я почерпиш с една кутия бонбони*smile*

CSKA_LFC
28.02.2013 22:55

Този откакто се помня и гледам български футбол все от нещо е недоволен. *lol*

alx
28.02.2013 20:44

Тоя пък заговорил за нарушаване на правилници!Ми ти бе,шопар, защо пусна билетите за нас по 10 лева,а за феновете на Славия по 5?В правилника на БФС е посочено,че цената за домакини и гости трябва да е една!Миналия път за купата беше същото,ама тогава БФС си замълча за да не те засегне май,а?

alx
01.03.2013 08:30

Гаранция така ще стане,обаче многобройната публика на славия седи в сектор А.Тва ще е прецедент в световния футбол - билет за сектор зад врата да е по скъп от този за централбата трибуна.Така или иначе сме ги купили билетите,остава само да подкрепим канарите *smile* .САМО БОТЕВ!

CrazyBG
28.02.2013 21:51

Малииииииииииии...как можа така сега... Бат Венци е безгрешен бе, той всичко си го прави по закон *lol**lol* сега, ако му кажат нещо за билетите ще направи някаква мошенгия и ще каже, че в някой сектор и за Славия билетите са по 10лева *joking*

deucec
28.02.2013 17:28

Венци , къде е синът ти ?

jelko
28.02.2013 18:22

На квартитра е,благодарение на татко си .