Йешич: ЦСКА вече ще има един играч повече

14:19
Йешич: ЦСКА вече ще има един играч повече
"Играчите трябва да дават максимума от себе си, да оставят последния атом от силите си на терена", призова своите футболисти наставникът на ЦСКА Миодраг Йешич.

Старши-треньорът на армейците днес даде пресконференция преди първия си официален мач след завръщането си на "Българска армия". В събота червените посрещат Литекс с дербито на първия кръг от пролетния полусезон.

"Имам много добри спомени от отбора на Литекс, уважавам всички там, най-вече президента Гриша Ганчев. Ние ще ги посрещнем с уважение и като добри приятели, както ще посрещнем и всички други отбори. Те обаче трябва да знаят едно нещо. Ако искат да измъкнат нещо от ЦСКА, трябва да минат през ада на "Българска армия". Не ме интересува как играят другите отбори. Ние няма да се приспособяваме към тях, те трябва да се приспособяват към ЦСКА", каза Йешич.

"Винаги е трудно в първия официален мач след подготовката, но той е първи и за Литекс. Очаквам да покажем най-доброто в сравнение с контролите досега и да играем по-силно с всеки изминал мач. Това вече са официални мачове, няма да се пазим от контузии и ще се раздаваме на 100 процента. За резултатите отговарям само аз, играчите отговарят за това да изпълняват тактическите указания и да се раздават", допълни Генерала.

"Титлата не е мечта за ЦСКА, титлата е мечта за другите отбори, а ЦСКА трябва да печели трофеите. Нашата цел е да спечелим най-много точки през пролетния полусезон", каза още Йешич. "Искам да благодаря на Майкъла и на всички, които направиха така, че да се върнем у дома си. Това е все едно имаме един играч повече", обяви наставникът на червените.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация