Берлускони изля гнева си над Карло Анчелоти

13:05
Берлускони изля гнева си над Карло Анчелоти
Собственикът на Милан Силвио Берлускони обвини треньора на тима Карло Анчелоти за пропуснатата възможност "росонерите" да спечелят титлата в Серия "А" през този сезон. Това засилва спекулациите, които пращат италианския наставник като мениджър на Челси след напускането на Гуус Хидинк, който ще остане единствено на длъжността селекционер на Русия.

Равенството от 1:1 в дербито с Ювентус през миналия уикенд на практика направи Интер шампион и сега собственикът на клуба изказа острото си недоволство към наставника на Милан и го обвини за загубената титла, въпреки отличната селекция, която "росонерите" направиха през миналото лято.

"След като имаме такива футболисти и не печелим титлата - значи виновен е треньорът. В много мачовете в първенството играхме с грешна тактика. Разполагаме с много добри офанзивни играчи, които притежават отлична техника, като Роналдиньо. Върху тях трябваше да се фокусираме. На всичко отгоре прекалено много пъти допуснахме голове в края на мача", коментира Берлускони.

Според медиите на Апенините ръководството на Милан вече търси заместник на Карло Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
12.05.2009 15:22

Този гняв на Берлускони е прах в очите, аз съм сигурен, че е много по - доволен от факта, че МИлан има най - висок финансов приход през изминалия сезон. Точно затова в отбора се привлякоха Роналдиньо и Бекъм.