ОМ отново не спря Ибра и ПСЖ (видео)

00:12
ОМ отново не спря Ибра и ПСЖ (видео)
Пари Сен Жермен отстрани Олимпик Марсилия от турнира за Купата на Франция, след като спечели четвъртфиналния сблъсък с два гола на Златан Ибрахимович.

Резултатът на "Парк де Пренс" бе открит в 35-ата минута на двубоя, когато шведският голмайстор на парижани наказа Стив Манданда, възползвайки се от пас на Клеман Шантом. В 64-ата минута възпитаниците на Карло Анчелоти получиха право да изпълнят 11-метров наказателен удар за нарушение на Жереми Морел срещу Ибрахимович. Именно шведът се ангажира да изпълни дузпата и очаквано я превърна в гол, като по този начин оформи и крайното 2:0. Новото попълнение в редиците на Пари Сен Жермен Дейвид Бекъм започна като титуляр и остана на терена до 86-ата минута, когато бе заменен от Кристоф Жале.

Така ПСЖ се класира за полуфиналите на турнира, където са още отборите на Нанси, Лориен и Бордо.

Това бе втори двубой между двата гранда на френският футбол в рамките на само 4 дни. През миналия уикенд в среща от Лига 1 парижани се наложиха над небесносините със същия резултат.


szólj hozzá: PSG vs Marseille 2:0 MATCH HIGHLIGHTS

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HighlanderBG
28.02.2013 00:45

Бекъм игра ли?

LiverpoolFen20
28.02.2013 01:00

"Новото попълнение в редиците на Пари Сен Жермен Дейвид Бекъм започна като титуляр и остана на терена до 86-ата минута, когато бе заменен от Кристоф Жале." Ако си беше направил труда да прочетеш статията ,щеше да разбереш ...