ПСЖ - Марсилия, загубен

13:41
ПСЖ - Марсилия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Февруари: 11 познати от общо 26 мача - 42.3 % успеваемост

Залог на деня за 27.02.2013 г.



Прекалено много мачове в изключително кратък от интервал от време се събраха на играчите на Пари Сен Жермен. Това няма как да не окаже влияние, а и изглежда малко вероятно точно този клуб да обере почти всички трофеи в страната. Отборът на гостите не е лишен от стойности, като смело може да се каже, че той е един от трите най-добри в момента във Франция и ще трябва по-категорично да докаже това с изявите си в някой от домашните надпревари. Ответният двубой за парижани в Шампионската лига срещу испанския Валенсия не е никак далеч и днешният мач може да се окаже, че не идва в най-желания момент за тях. Тук освен, че в двойният шанс в полза на Олимпик Марсилия като стойност, могат да се изтъкнат и редица сериозни аргументи, които да го подкрепят.

Прогноза: Х2, Коефициент: 2.50


Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
28.02.2013 11:32

За днес избора на мач ще е доста труден,няма почти никакви мачове*smile*

pops
28.02.2013 07:16

Честно Гоше ,започни да подбираш мачовете си по-добре , много ниска успеваемост в последно време !
Аз на този мач ( разбира се 1-ца ) и на хикса на мадричани снощи си направих стабилна печалба , не беше невъзможен и твоят изход , но шансът беше не повече от 15-20%
Успех за напред !

pops
28.02.2013 18:14

Мерси за корекцията , сутрин малко бързам и съм допуснал грешка....нещо което много рядко се случва , интересно винаги ли поправяш хората или просто си наблегнал на моят коментар. Късмет и много пари *smile*

TheFruitMaster
28.02.2013 09:41

"занапред" е една дума *wink*

peshotar
27.02.2013 23:32

Най-полезната рубрика.Колко дни си давам обратното и доволно.Особено добре е като знака е двоен,че е още по-сигурно

putopalo
27.02.2013 17:35

Като цяло избягвам да играя мачове за купи,за това си избрах Bradford City - Dagenham & Red-X,и двата отбора не се представят особено добре и момента е подходящ да вземат по една точка и да прекъснат лошите си серии.

AntonioSavlakov
27.02.2013 17:09

Сотиров, ако продължаваш в тоя дух , след 7-8 дена успеваемостта ще ти е 13 % *lol* *lol* *lol* . Вземи един път отговори на коментарите на хората. Мен примерно ми е интересно , защо избираш най-тройните мачове всеки ден! И като даваш прогнози , давай и аргументи. В тази на 90% грешна прогноза и във вчерашната ти (1000%) грешна не видях никакви аргументи в подкрепа на прогнозата !