Барселона - Реал Мадрид, загубен

16:10
Барселона - Реал Мадрид, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Февруари: 11 познати от общо 25 мача - 44 % успеваемост

Залог на деня за 26.02.2013 г.

Барселона - Реал Мадрид

Няколкото посредствени игри на Барселона трябва да намерят категоричния си край, а какъв по-желан сценарий от този да бъде победен вечният съперник Реал Мадрид и така каталунците да си осигурят участие в мач за спечелване на трофей. Мачът на сезона за белия балет е след дни, когато отборът ще гостува на Манчестър Юнайтед в среща реванш от Шампионската лига, а реваншът на Барса срещу Милан е доста по-напред във времето. Това също вероятно ще окаже влияние при нагласата на играчите от Мадрид за този мач.Трудно може да се каже, кой от съперниците тук ще бъде с по-висока мотивация, но определено преимуществата са на станата на домакините и въпреки изгодния резултат за тях от първия мач е почти сигурно, че те ще се целят само в победата тази вечер.

Прогноза: 1; Коефициент: 1,73


Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
27.02.2013 00:41

СпециЯлистите в тази рубрика станаха повече от потребителите *smile*почва да става все по-интересно. Дано някой да е пуснал Седан и Портсмут,общия коеф беше малко над 5*beer*

ASNF
26.02.2013 23:20

аиде бе ее специалистче земи това 0 на 2 дано да си се набутал с добра сума а не само да заблуждаваш хората

ХАЛА МАДРИД

ASNF
26.02.2013 22:19

аиде беее специалистчето земи тва 0 на 1

ninjafen
26.02.2013 19:14

Според мен Х първо полувреме,от там нататък всичко е възможно заради това тази игра е толкова добра.Важното е да наблюдаваме красив двубой,в добра компания и студена бира.Наздраве от мен *smile*

pavkata_7
26.02.2013 18:54

"Барселона - Реал Мадрид" - Троен Мач!
1X2 *thinking*

ASNF
26.02.2013 18:51

ох охо хо не се сдържам да не отбележа това не ти е първият такъв залог на ел класико не знам дали помниш едно 1:3 за реал на кампа дето го гарантираше като най рентабилният залог *smile*)) единицата на барса гледай и тая вечер да не останеш с пръст в устата шанса да ти излезе това не е повече от 40 % мача според мен си е троен от всякъде

devic
26.02.2013 18:36

сотирка, не е нужно да търчиш из целия свят. избери си няква точка,област или континент и си ги следи изкъсо, с наистина богата информация. иначе както си я подхванал- един мач тука друг там, да стряляш в тъмното не става работата.повярвай ми,и най-добрите специалисти не могат да следят първвенствата от целия свят.от няколко месеца преглеждам южна америка,малко ми е труден превода,мъча се,там има много хляб. ако си с добра информация ше си недостижим.латиносите не могат да изиграят 2 мача с един състав.половината отбори са пред изпадане заради финансово положение.букитата са неузнаваеми и ако си уцелил джакпота,дай Боже,след няколко загрявки ше си в австралия.ти беше тръгнал с гръцките помиари ама там цялото крайно класиране е ясно от миналата година,искам да кажа че хората си разиграват коня и секи мач е с 33% за всеки знак на краен изход, и с различен коефицент.беше съвет,ти решаваш как да продължиш.

petrova00
26.02.2013 18:32

Имам вътрешно усещане,че мача ще е 2:1 за Барселона.Мисля да заложа Х , а искрено се надявам мача да бъде 2:1 за Реал!Малко объркано... *lol*

putopalo
26.02.2013 17:48

Лично за мен хикса е най-вероятния изход от двубоя,но смятам да не залагам на този мач.За днес реших да спасявам опашкарите Седан и Портсмут.Победа за първите и 1х за англичаните,пък каквото стане.

AntonioSavlakov
26.02.2013 16:42

11 от 25 познати , това не е специялист , на случаен принцип да ги избира трябва да познае повече *lol*

AntonioSavlakov
26.02.2013 16:40

Да решиш че Реал ще отпише мач с Барса е пълна лудост ! Камо ли да го избереш за наи-сигорния мач за деня ! Не казвам , че няма да стане 1ца , но по същия начин може да стане както Х , така и 2ка. Winner.bg Сменете си специялиста ! може да звучи нескромно , но съм сигорен че ако всеки ден давам по 1 мач с коефициенти като неговите , ще имам поне с 20% по-голяма успеваемост ! А и не само аз , тоя е уникално трагичен случаи!!!