Гонзо се завръща на терена след 5 месеца

18:43
Гонзо се завръща на терена след 5 месеца
Нападателят на Левски Георги Иванов заяви за "Дарик радио", че се надява да се завърне на терена след 4-5 месеца. Голмайсторът на "сините" заминава за Испания, където му предстоят прегледи от специалисти за установяване дали е нужна операция за неговата контузия.

Както е известно Гонзо получи сериозна травма в началото на мача с ЦСКА, която бе предизвикана от неговото участие в срещата невъзстановен напълно от предишна контузия.

Футболистът каза, че е бил разколебан дали ще успее да се завърне на терена, след като е чул диагнозата си след Вечното дерби, но вече мисли как по-бързо да се върне в игра.

"Вече съм добре. Емоциите след победата вече отминаха. По-добре съм не толкова физически, колкото психически, защото е нормално след такава тежка контузия, човек да се чувства несигурно. Събраха ми се 2-3 тежки контузии за няколко седмици и това ми подейства доста зле", заяви Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deko1991
11.05.2009 21:32

абей лапищак по ника ти виждам че нямаш и 10 години явно и от такива отрепки мнение не искам това е един от великите в Левски и малко биха направили тази жертва в името на успеха а ти по-добре вари си избърши сополите че си ми ясен колко си прост *sick*

spermata
11.05.2009 21:03

Аве какъв е тоя гонзо-да бега нанякъде

torres_228
11.05.2009 20:14

Слушах днес неговия коментар по ДАРИК радио .. много е убедителен и твърдо каза , че няма да се отказва от футбола .. Поне още 3 години ще изкара най-много.. Контузията може да се възтановява повече от 5 месеца , но ще се завърне !! *smile*

UltraBlueHool
11.05.2009 19:35

Гонзо е мъжкар и ще се завърне с много голове в Левски *wink*