Шатору - Арле, спечелен

17:50
Шатору - Арле, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Февруари: 8 познати от общо 21 мача - 38.1 % успеваемост

Залог на деня за 22.02.2013 г.



До момента Шатору е единственият тим, който няма поражение на домашна сцена. Тази статистика изглежда наистина впечатляваща, но точките в актива не са достатъчно и тимът е едва на три пункта от Арле, който се намира най-високо в опасната зона. Нелогично изглежда тим с подобни домакински показатели да завърши сезона в зоната на изпадащите и днес Шатору може да направи сериозно крачка към спасението си срещу пряк конкурент. За Арле мачът ще пропуснат петима от титулярите и това ще даде страхотен шанс на домакините с една победа тук да заслужат направо шест точки, защото ще закотвят гостуващия им тим в опасната зоната. Всички предпоставки за домакинска победа изглеждат налични, а коефициентът е повече от добър.

Прогноза: 1, Коефициент: 2.00

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари