ЦСКА открива "Армията" на 1-ви март

09:47
ЦСКА открива "Армията" на 1-ви март
В ЦСКА обмислят да открият обновения стадион "Българска армия" на 1 март. Това разкри пред "Меридиан Мач" изпълнителният директор на червените Георги Илиев - Майкъла.

"Ремонтите вървят с пълна сила и скоро трябва да приключат. На 27 или 28 февруари ще мине Общинска комисия. Надяваме се, че всичко ще е наред и ще получим лиценз за мачовете от А група", заяви шефът.

"И след това на първи март ще повикаме журналисти, които да видят с очите си това, което направихме през всичките тези месеци", допълни Майкъла.

"На 90% съм сигурен, че ще вземем лиценз. Нашият стадион е в пъти по-добър от този в Гоце Делчев или от този на Локо Пловдив. Заради доброто на българския футбол ние и Левски трябва да можем да играем у дома през пролетта. Хората бутнаха сектор А, за да направят нещо красиво. Нормално е да се направи компромис с тях, а и с нас", продължи Илиев.

"Това, което сме направили на "Армията", може да се види само в Англия. На стадионите на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Наистина е уникално", завърши загадъчно директорът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CSKA_LFC
22.02.2013 10:20

Дано да приемем Латекса на "Армията"! *smile*