Фенербахче - БАТЕ Борисов, загубен

16:35
Фенербахче - БАТЕ Борисов, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Февруари: 8 познати от общо 20 мача - 40.0 % успеваемост

Залог на деня за 21.02.2013 г.



Тук всички очаквания са Фенербахче да спечели безпроблемно и да продължи напред, но мачът се превръща в един от масовите бетове на деня и традиционно следва да бъде пропуснат или подкрепен с обратния знак. Тук мотиви в полза на гостите не липсват. Фенербахче притежава силни офанзивни играчи, но отбраната е доста пропусклива и това ще бъде изцяло по вкуса на гостите от Беларус. БАТЕ Борисов е много опитен тим и умее да се справя отлично в подобни тежки гостувания в международните турнири, а има на своя стана и богатия опит, който натрупа в Шампионската лига. За домакините мача пропускат Емре Белозоглу, Раул Мейрелеш, Иретегюн и титулярният халф Юзтюрк. Тук и движенията на коефициентите на пазара подсказват, че се очаква изненада. Освен това в коефициентът за двоен шанс в полза на гостите има и стойност.

Прогноза: Х2, Коефициент: 2.40

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

acmilan18990
22.02.2013 19:12

Човек , дай зна днес нещо моля те , да се спечеля сигурните пари *smile* , нещо ми излизат със закъснение напоследък прогнозите и не мога да се възползвам.

zarko59
21.02.2013 18:25

поправям си грешката> ливьрпул-зенит знак -1, това за този мач

zarko59
21.02.2013 18:23

подкрепям прогнозата за гол/гол , всичко може да стане в този мач , а гол/гол е добра опция според мен; стяуа-аякс мисля че е x2 двоен шанс сьщо то и на клуж-интер x2 , ливьппул-зенит-1; бордо-динамо киев 1x двоен шанс ; челси -спарта прага-1; генк-щутгарт x2 двоен шанс ; с разумен залог до 20 лв защо не !
успех на всички