Босът на ЦСКА подкрепи Бойко Борисов пред Парламента

14:00
Босът на ЦСКА подкрепи Бойко Борисов пред Парламента
Шефът на ЦСКА Димитър Борисов е протест пред Парламента. Той е в групата протестиращи, които са "за" премиера Бойко Борисов и управлението на ГЕРБ.

"Аз нямам конкретни искания, просто искам да изразя подкрепата си към Бойко Борисов. Той е човека, който направи най-много за спорта в последните години.

ЦСКА е отбор на народа, щом сме тук. Всъщност феновете сами могат да преценят кой е техния отбор. Тук има наши фенове, но не са организирани. Провокатори като Дучето няма", коментира Боросов пред bTV.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hristian96
17.08.2013 21:01

Ето го най-простия начин да ви го кажа,защото вашите мозъчета не са развити явно..

biserms
21.02.2013 15:41

Боклуците се подкрепят взаимно...Направил бил най-много за спорта... Няква лелка от протестиращите по телевизията пък се изпъчи и каза, че искала Бойко да остане, щото бил направил булеварди и магистрали...Алоуууу, хората гладуват, не могат да си плащат сметките, кой го еб* за хубавите магистрали...А тоя мафиот Борисов е доволен ествествено - върти си далаверки, пере си паричките и няма грижи, докато това правителство е на власт, как да не си иска Бойко човека ?

Hristian96
17.08.2013 20:59

Много ми е интересно,сигурно си по-голям от мен,но не разбираш от политикам,а аз съм на 16 и разбирам доста повече от вас и тези,които не знаят какво иска да направи Бойко Борисов за България. Така относно магистралите,които толкова много ви вълнуват-когато се направят магистралите ще идват все повече чужденци,а това какво означава повече пари,хората не искат да си рискуват живота,когато дойдат в България и заради това туризъма в България е толкова слаб...+ ПАРИТЕ СА ДАДЕНИ ОТ ЕС И СА ПРЕДНАЗНАЧАНИ САМО ЗА ТОВА,НЕМОЖЕ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ДРУГО,ЗАЩОТО ЩЕ СПРЪТ ДА НИ ДАВАТ

night_wolf1984
21.02.2013 15:59

Хах колко си прав.*thumb_up*