Батков от Русия: Чакаме на опашка за "Газпром"

10:55
Батков от Русия: Чакаме на опашка за "Газпром"
Собственикът на Левски Тодор Батков заяви от Русия, че скоро ще зарадва феновете с новината за подписа с "Газпром".

“Има и още няколко клуба, които преговарят с "Газпром", така че образно казано, чакаме на опашката. Все пак преди нас са големи европейски грандове, шампиони в страните си, а някои и на Европа. Не искам обаче да им споменавам имената”, каза Батков пред TV7. Вероятно договорът с руския енергиен гигант ще влезе в сила от лятото.

"24 часа" вече съобщи, че споразумението за спонсорската част вече е постигнато и се доуточняват само детайлите по участието на “Газпром” в новия стадион на “Левски”.

От “Левски” обявиха, че контролата с “Видима” - последна преди старта на първенството, ще се играе в събота от 15 часа на тренировъчен терен №2 на “Герена”.
Наред с разчистването на отпадъците след взривяването на сектор “А” на стадиона подготвят и трибуната на сектор “В”. Така от “Левски” се подготвят да домакинстват на “Георги Аспарухов” през пролетта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vankata713
21.02.2013 16:25

България и Сърбия не покриват критериите за финансов феърплей на УЕФА и може да бъдат извадени от евротурнирите. Данните изнесе президентът на евроцентралата Мишел Платини.Какъв ГАЗПРОМ бе бг.футбола ще изхвръкне от евро турнирите никои няма да плаща ако не се играе във европа!!!Да ви е честито.*beer*

Realist
21.02.2013 12:51

И какво?
Първо се разрушава стадиона, после се договорят параметри и съгласие за финансиране.
Просто гениално *smile*