"Костадинов бе по-голяма звезда от Хаджи"

18:08
"Костадинов бе по-голяма звезда от Хаджи"
Почетният президент на турския гранд Фенербахче Али Шен сподели пред телевизия "TGRT Haber", че легендата на българския футбол Емил Костадинов е бил по-добър на зеления килим от считаният за едно от най-големите открития на балканския футбол за всички времена Георге Хаджи.

"Хаджи, когато се присъедини към Галатасарай, нямаше статут на звезда. Той бе привлечен с мисълта "каквото излезе". Формулата на успеха му с екипа на лъвовете бе съставена от Фатих Терим. Хаджи къде изживя златния си период - в Барселона или Реал Мадрид?! В Италия или Румъния?! Той блесна в Галатасарай", коментира Али Шен.

Бившият президент на Фенербахче затвърди мнението си, че Костадинов е бил по-добър от Хаджи със спомен от близкото минало.

"Англия бе домакин на Европейското първенство през 1996 година. Срещата между Румъния и България щеше да се проведе в Нюкасъл. Аз и моят екип взехме решение да наблюдаваме на живо изявите на Емил Костадинов. Хаджи също взе участие в този мач. Ние следяхме Костадинов. Ако Хаджи бе голяма звезда, ние щяхме да следим него, а не българина. Ако той бе по-добър от Костадинов, Фенербахче щеше да се подсили с него", сподели Шен.

Напомняме Ви, че Емил Костадинов игра във Фенербахче през сезон 1996/1997.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ua_usa
21.02.2013 10:57

Али шен пак неси и е пил хапчетата... Тия фенер какво ли измислят всеки ден само и само дасе сравняват с Галата и по някакъв си недоказън начин чрез празни думи дасе правят на по-големи! Аиде Аличоооо марш, че видяхме и тебе като беше президент...

NeedForWeed
20.02.2013 20:29

Най-голямото откритие на Балканския футбол е Стоичков!!

vankata713
20.02.2013 20:38

Определено и аз поткрепям написаното от теб със двете си ръце.*beer*