Вуцов: Доволен от старанието на футболистите по врема на подготовката

14:29
Вуцов: Доволен от старанието на футболистите по врема на подготовката
Славия направи първа тренировка в София днес след завръщането си от лагера в Турция късно снощи.

Във вторник и в сряда "белите" ще тренират по два пъти, а за четвъртък от 14 часа е предвиден приятелски мач с Марек. Срещата ще се играе на стадион "Славия".

Събота е почивен ден за отбора, като ден по-рано футболистите ще имат само едно занимание. Чавдар Янков, Николай Дюлгеров, Тайсуке Акийоши и Тодор Колев продължават възстановяването си от контузии и най-вероятно ще се завърнат в игра след средата на март.

"Ако в последната секунда изпадне играч, който да бъде на ниво и да ни повиши качеството, бихме го взели. На този етап няма такива изгледи. Всичко планувано, което имахме да свършим, го свършихме.

Доволен съм от старанието в тренировките на всички играчи. Доволен съм от игровата ни форма и от това, което отидохме да търсим - да имаме облика на сериозен отбор. Все още не сме това, което аз искам да бъдем. Вярвам, че от мач на мач положителният заряд в играта ни се увеличава", заяви старши треньорът Велислав Вуцов.

През зимната пауза столичани привлякоха Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Тодор Янчев, Димо Атанасов, Тодор Колев, Радослав Василев и Мирослав Антонов.

"Има промяна в Славия при Велислав Вуцов. Дано продължим в същия дух. Да не избързваме и да слагаме каруцата пред коня. Доволен съм от подготовката. Свършиха добра работа, остава сега да си свършат и работата в първенството", коментира клубният президент Венцеслав Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация