Берлускони нареди: Поставете персонален пазач на Меси

16:16
Берлускони нареди: Поставете персонален пазач на Меси
Собственикът на Милан Силвио Берлускони заяви, че ще посъветва треньора на росонерите Масимилиано Алегри да постави персонален пазач на Лионел Меси за сблъсъка на миланския гранд с Барселона от Шампионската лига.

"Аз не редя състава на Милан. Знам каква е ролята на собственика и каква е тази на треньора", каза Берлускони.

"Естествено, ако не съм съгласен с решенията на Алегри, той просто няма да е тук. Щом не съм го уволнил, значи всичко е наред", допълва босът.

"Според мен е логично да давам съвети. Преди да срещнем Барса мисля да кажа на Масимилиано, че е задължително да се сложи персонален пазач на Меси", казва още Берлускони.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fcb10
18.02.2013 19:41

Нека сложи 2ма няма да съжалява *lol**lol*

norwich_ajax
18.02.2013 17:25

Ако ще и 4ма да пазят Меси Милан ще бъде смачкан от Барса.Просто нямат шанс с тази защита.Халфовете и нападение - ОК ама защитата в модерния футбол е може би най важното звено, а най-добрия защитник на Милан е ЗАПАТА *joking**joking**joking* Това казва много.

MaLkO_LuD94
18.02.2013 16:55

Според мен ако някой може да реши този мач то това ще е Иниеста очаквам поредната му силна игра *smile* Те нека си пазят Меси един път ще го изпуснат и ще съжаляват *smile*

MethodmanBG
18.02.2013 16:41

Ха ха заеби ти тая работа пич.МЮ срещу РМ Роналдо и Фил Джонс бяха не разделни да не говорим ,че и Рафаел му помагаше така,че пази си съветите.

catalan
18.02.2013 16:23

Персонални пазачи на дадени футболисти е отживелица отдавна, откриват се много празни пространства за другите футболисти, които също са добри и могат да бележат.