Камбур - ФК Айндховен, спечелен

12:48
Камбур - ФК Айндховен, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Февруари: 7 познати от общо 17 мача - 41.2 % успеваемост

Залог на деня за 18.02.2013 г.



ФК Айндховен без съмнение към този момент е най-слабият тим в този ешелон на холандския футбол, като днес ще бъде лишен от услугите на редица от ключовите си играчи. Точно 9 основни футболисти пропускат мача, като четирима от тях са титулярните офанзивни състезатели. Камбур е вторият най-силен домакински тим с показатели 7-1-1, като често участва в резултатни срещи и бележи по няколко попадения пред своите фенове. Айндховен при тази ситуация изглежда без реални шансове да измъкне нещо в тази среща. Гостите са със сериозни слабости при изявите си по стадиони, различни от домакинския. Домакините вероятно ще спечелят с повече от гол разлика, а и опцията за над 2.5 гола изглежда добра алтернатива.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.40

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TheFruitMaster
18.02.2013 22:34

Не знам за кой път ще го кажа- залагането е процес!!! Вземете 10 лева днес и всеки ден познавайте мач с 1,25-1,5 коеф и залагайте спечелената сума, щом е толкова лесно. Накрая на месеца ще имате стотици хиляди лева ! Ама не е толкова лесно нали !?!? Или нещо аз не разбирам ?! Вземете 10 лева и успех - като е толкова лесно, после черпете една бира... няма угодия за някои хора- не може да разчиташ всеки път на случайни прогнози с 4-5 коеф, защото трябва или да си адския късметлия и най-невероятния познавач(което автоматично те изключва от публични форуми/сайтове и т.н) *wink*

Nevenium
18.02.2013 22:21

Е тука определено ми падна в очите - досега винаги някак си съм го оправдавал г-н Сотиров...Ама това вече е падение - да прогнозираш мач, който е повече от очевиден и след това да си го смяташ сред познатите!!! Лошо Сотиров , много лошо!!! Като гледам резултата е само 1:0 за Камбур и се питам дали пък няма да издъни! Това ще е върха на излагацията ви мистър Сотиров!!!

zoostation
18.02.2013 15:53

Сотирка, ти да не си на процент при букитата бре? Каква успеваемост, кви коефициенти само ...

LMessi_Barca
18.02.2013 18:36

Ми то коеф. е 1,25 ама няма значение нали трябва да си вдигне рейтинга!!!*erm*