Реал не сгреши срещу Райо, белия балет игра над един час с човек по-малко (видео)

23:47
Реал не сгреши срещу Райо, белия балет игра над един час с човек по-малко (видео)
Реал Мадрид победи Райо Валекано с 2:0 на стадион "Сантиаго Бернабеу" в среща от 24-я кръг на Примера дивисион.

Белия балет стартира мача вихрено. Не бяха изминали и три минути от началния съдийски сигнал, когато при атака на скорост Реал матира Райо. Йозил нахлу в наказателното поле, насочи се към аутлинията, преди с пас по земя да прати топката към границата на малкия пеналт. Там Кака продължи към връхлитащия Мората, който заби топката в мрежата и откри резултата.



Десет минути по-късно Кралския клуб вкара второ попадение. Месут Йозил центрира от фаул на първа греда, където Серхио Рамос надскочи персоналния си пазач и прати топката в горния ляв ъгъл.

Рамос се превърна в антигерой за своя тим в 17-та минута, когато бе изгонен от рефера Хосе Парадас, след като му бе показан втори жълт картон.

Така домакините трябваше да доиграят мача с човек по-малко. В 27-та минута Жозе Моуриньо реагира, като извади Мората и на негово място пусна Раул Албиол.

След почивката в игра за Реал се появиха Ди Мария и Кахейон, които замениха Йозил и Кака. Червеният картон уби устрема на Реал и до края на срещата възпитаниците на Моуриньо не успяха да отбележат повече попадения.


Стартови състави:

Реал Мадрид: Диего Лопес, Рамос, Пепе, Коентрао, Варан, Есиен, Кака, Йозил, Кедира, Кристиано Роналдо, Мората; Резерви: Бензема, Карвальо, Албиол, Кахейон, Ди Мария, Хосе Родригес, Хесус Коладо

Райо Валекано:
Рубен, Касадо, Жорди Фигерас, Тито, Галвеш, Хави Фуего, Трашорас, Пити, Домингеш, Бангура, Лео Баптистао; Резерви: Адриан, Хосе Карлос, Арбила, Жорди Амат, Васкес, Переа, Кобеньо



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

denislav.chakarov.3
18.02.2013 12:34

То не е само той с минусите....хората си хейтват на коментарите без дори да отговорят защо.
Живота е комплексирал много голяма част от хората и те се чудят какво и как да хейтнат!
феновете на отбори вече са прекалено малко! Сега е модерно да мразиш противника и да се радваш като се усере...макар и твоя отбор да е победил,ти гледаш загубата на противника а не своята победа!
Комплексарщина и идиотщина са днескашните "фенове" . Вижте статистика на феновете на Барселона преди 2005-2006 година! Вижте колко фена имаше Челси или Сити преди години в България. В нашата държавица се гледа да си фенче на отбор с титли...пък след години като умре този отбор си избираме нов и така! Аз съм фен на отбор дето го чаках 15 години за титла!!! Знаете ли какво е след 15 години суша да направиш требъл и то не какъв и да е ама требъл исторически за ИТАЛИЯ!
Ама какво ли ви обяснявам...аз нито който и да е друг ще промени отношението на комплексарите и "феновете" в този сайт,а и в България изобщо.

denislav.chakarov.3
18.02.2013 09:11

Тоя съдия прецака невероятно шоу....мачът започна прекрасно и щяхме да станем свидетели поне на още 3-4 гола! Абсолютен кретен...никакво чувство за авантаж,уникално малоумни картони през целия мач! 3-4 пъти объркаха дори аут ли е корнер ли е...тъч ли е какво е! Незнам нашите съдий колко са зле ама този ми е фаворит за идиот на годината!

rollingstones
18.02.2013 02:36

Много ме кефи *lol* Тоз каталнчо ми дал минуси на всеки един коментар *lol* Баси якото

rollingstones
18.02.2013 02:01

Абе 2008 година ще ми кажете, че Барселона не завършиха на 18 точки след Реал Мадрид и на 10 от Виляреал. Присмял се хърбел на щърбел... Българска жалка история.. *wink* Просто толкова сте жалки,че чак ми е смешно *lol* Затова и ви чета коментарите де

rollingstones
18.02.2013 01:53

И това ти го казвам като неутрален фен *wink* Не съм фен нито на Реал Мадрид, нито Барселона нито на Челси *wink*

RealMafia1
18.02.2013 00:12

До коментар [@comment 1291669] от [@user ivanrealmadrid1]:

Сега вече го няма защото незнае какво да каже ......

LaMagia
18.02.2013 00:07

брао реал биите и мезарадвайте с една побееда

RealMafia1
18.02.2013 00:06

(IMG:[@link http://i55.tinypic.com/309twgk.jpg])

Кои са тези хора на снимката ? Крайния вдясно, е Генералисмуса. А кой ли е този пълничкия в средата. Това е каталунеца Аугустин Монтал - тогавашен президент на ФК Барселона. Какво прави тук. Ами подарява от името на ФК Барселона, златен медал на диктатора. Всъщност, за да бъдем още по-точни, ФК Барселона на два пъти е подарявала златни медали на Франко. Веднъж през 1971 година, като знак на благодарност, че държавата е помогнала в построяването на Palau Blaugrana (баскетболната зала на Барселона) и Palau de Gel (най-голямата хокейна зала в Каталуния). Втория случай,е през 1974 година и е този от снимката по-горе. Тема табу за всички антимадридисти. Също така, интересен факт е, че Сантяго Бернабеу, никога не е давал някакви медали, грамоти и отличия на Франко от името на Реал Мадрид.
За Дон Сантяго политиката и футбола са били масло и вода и по никакъв начин не трябвало да се смесват. Бернабеу е обичал да казва, че Реал Мадрид е единствено спортна институция и нищо повече. Самият президент на Реал Мадрид е бил в доста обтегнати отношения с диктатора. Ето няколко интересни случки. Първия случай е свързан с Генерал Милан Астрай. Той е създател на Испанския Легион и един от главните командири в армията на Франко. Човек виновен за смъртта на хиляди цивилни, лично издавал заповеди за разрушаването на Университета в Саламанка, дори е имало сериозни доказателства,че именно генерал Астрай е организирал самолетната "катастрофа" при която е загинал Карлос Гардел. В същото време, Сантяго Бернабеу организирал парти на стадион Чамартин,като поканил много гости. Самия генерал Астрай решил да присъства. След като Бернабеу разбрал, категорично забранил този човек да бъде допускан на Чамартин. Генерал Астрай бил меко казано ядосан и заплашил със смърт Бернабеу. Реал Мадрид е бил на косъм да остане без президент. Дон Сантяго бил спасен единствено, заради добрите си връзки с Генерал Муньос Грандес , с който заедно са служили в Гражданската война и са участвали рамо до рамо в защитата на Мадрид. Другия интересен случай, който намерих е свързан с един баскетболен мач между Реал Мадрид и Макаби Хайфа. Преди да започне срещата, Дон Сантяго получава от гостите медал украсен с лика на израелския генерал Моше Даян. След което го закача на сакото си. Това, изключително много разгневява правителството,от една страна, защото Франко не признава държавата Израел и от друга - заради ненавистта му към евреите. За съжаление, този акт на Дон Сантяго не е останал без последствия. Малко по-късно, през 1973 година, Сантяго Бернабеу представя проект за нов стадион на клуба. Проектът е отхвърлен, още преди да е разгледан. (IMG:style_emoticons/default/think.gif)

RealMafia1
18.02.2013 00:05

Мит 4 - "Реал Мадрид с помощта на испанското правителство краде Ди Стефано от ФК Барселона

Също, доста често повтаряна лъжа, от страна на антимадридистите. Истината е следната. Ди Стефано, първоначално е играч на Ривър Плейт. В края на 40-те, в аржентинското първенство, местните футболисти започват стачка. Ди Стефано отива в колумбийския Милионарис. Правят турне в Европа, при което Ди Стефано впечатлява с играта си. В същото време, Ривър Плейт оспорват преминаването му в Милионарис и го обявяват за невалидно. Реал Мадрид и Барселона се впускат в битка за играча, като единия отбор се договаря с Милионарис, а другия с Ривър Плейт. Настава абсолютна каша. В крайна сметка, на 15 септември 1953 година, испанската федерация вика лично двамата президенти - Бернабеу и Карето за да им обяви своето решение. Според него, Ди Стефано трябва да играе първоначално четири години в Испания, като редува два сезона в Мадрид и два сезона в Барселона. Каталунският президент Карето, не се съгласява на сделката и предлага на Реал Мадрид да продаде дела от играча. Малко по-късно, след като в Каталуния разбират какъв играч са изпуснали, се търси лична отговорност на Карето и той под обществения натиск е принуден да подаде оставка.

Мит 5 - "Франко е помагал на Реал Мадрид в спечелването на първите пет трофея от КЕШ"

Тук не смятам, да се спирам в някакви задълбочение анализи. Само ще кажа, че Франко, е бил доста недолюбван в цяла Европа, заради връзките си с Хитлер през ВСВ и като цяло е държан в изолация от останалите европейски страни. Интересно, точно такъв човек, по какъв начин може да помогне на даден отбор да играе 8 финала за 11 години в международен турнир като КЕШ. Отговор досега така и не съм получил.

Също така, искам да спомена още няколко интересни факта : През 50-те, земята под "Лес Корт"(стадиноът на ФК Барселона преди Ноу Камп) е продадена на испанската община на доста по-висока от пазарната си цена. С получените пари,в крайна сметка, се строи Ноу Камп. Напрактика, испанската държава(т.е. Франко) има принос в строежа на стадиона . Тук можем да си зададем логичния въпрос, как по време на диктатура, подтиснатата и репресирана страна (в случая ФК Барселона), строи един от най-големите стадиони в света. В Мадрид, след войната, полуразрушения Чамартин, е бил в доста окаяно състояние, и е възстановен, след като футболисти и фенове на клуба на напълно доброволни начала участват в неговото ремонтиране. Един Сантяго Бернабеу е боядисвал оградата. Друг интересен факт е, че по време на режима на Франко, ФК Барселона печели 18 трофея от домашната сцена. "Подържания от властта" отбор на Мадрид е с 20 трофея. Също така, друг интересен факт е, че по време на Франко, Купата на Краля се е казвала "Купа на Генералисмуса" или казано направо "Купа на Франко". Интересен факт е, че отборът печелил най-много купата на Франко е Барселона - 10 пъти. Тук следва логичния въпрос - ако Франко толкова много е мразил ФК Барселона, би ли допуснал този отбор да е спечелил най-много трофеи от турнир кръстен на него. И накрая, бих искал да завършва, че според фактите, Реал Мадрид е бил по-успешен клуб от Барселона, както преди, така и след периода на Франко. Затова е напълно нормално, да е по-успешен и по време на неговия режим. Това са фактите, всеки може да ги интерпретира както намери за добре.

RealMafia1
18.02.2013 00:04

Мит 1 - "ФК Барселона преди идването на Франко на власт е най-силния отбор в Испания"

Абсолютна лъжа. Първия сезон на Ла Лига е през 1928/1929. Гражданската война в Испания започва 1936 година. В този период, борбата за титлата е главно между Мадрид и Билбао. Реал Мадрид е с две първи и три втори места. Билбао е четири пъти шампион и два пъти завършва на второ място. Барселона печели титлата само веднъж и още един път завършва на второ място. Също така, на 8 февруари 1931 година, Атлетик Билбао побеждава в шампионатен мач каталунците с ...12:1. Това е неподобрен рекорд в Ла Лига и до днес. В годините преди започването на Гражданската война, през 1934 година, каталунците завършват на 11 място (при шампионат от 12 отбора ) -имали са късмет, че изпада само последния , след това през 1935 година завършват четвърти, а в последния шампионат преди започването на войната са на шесто място. Всеки може да си направи изводите, дали това е бил най-силния испански отбор в онези години.

LaMagia
17.02.2013 23:59

ее раво това исках дамие подарърка

crip1
17.02.2013 23:57

До коментар [@comment 1291646] от [@user RealMafia1]:

Защо му се връзвате, съгласявайте се със всичко което каже :Д

catalan
17.02.2013 23:55

До коментар [@comment 1291641] от [@user RealMafia1]:

Ми не давам ти ФАКТИ, на 16 точки ли сте от Барса ? ДА ! Тоя нео виждал ли е ШЛ на отбора си ? НЕ ! Полвината ви купи заради ФРАНКО ли са ? ДА ! Факт. Хитлер съществувал ли е ? ДА. Франко бил ли е диктатор ? ДА ! 16 точки в НАСТОЯЩЕТО, вие нито исторята знаете, нито искате да видите настоящето. МЕГА слабите Юнайтед за малко да ги бият у дома *lol* Сега в Англия ще изхвърчите от ШЛ и Барса ще ви отупа за купата и ПАК с калъфките *lol*

rollingstones
18.02.2013 02:06

Ебаси смятай, че след този коментар аз Каталан не видях *lol* Нямаше каква лъжа да измисля след това. Ама такива са псевдо фенчетата на Барса - жалки *lol*

MaLkO_LuD94
18.02.2013 00:47

Ми то във всички първенства е така това не означава че МЮ Юве или Байерн са по-слаби *wink*

Neooo_1995
18.02.2013 00:45

юСпечелиха я благодарение на слабата форма на Реал.Това не доказва нищо.

MaLkO_LuD94
18.02.2013 00:38

А кой е ако не е тайна ? :Д Те сигурно затова си спечелиха титлата още рано рано *wink*

Neooo_1995
18.02.2013 00:36

Може да не са ,ама и твоя отбор не е в Момента.Кажи ми от началото на сезона с колко класни отбори се изправиха БС?Май само Реал и айде и АМ.3 мача с Реал за сега и 1 с АМ.

MaLkO_LuD94
18.02.2013 00:32

Ами не не са *smile*

Neooo_1995
18.02.2013 00:32

Сравни предишният ,сравни и сегашният.В момента немският футбол е във възход.Много ще се радвам ,ако Баерн ви се падне в ШЛ ,стига да се класират и 2-та отбора ,ама надали ще ви се падне на вас.По-скоро на двойката МЮ и Реал ще се натресе немската машина ,ако елиминира Арсенал разбира се.

Neooo_1995
18.02.2013 00:30

Ма няма смисъл да ти се обяснявам.Аз съм истински фен винаги ще съм зад отбора си в добро и лошо.2 думи ще ти кажа само.Аля Мадрид!

Neooo_1995
18.02.2013 00:28

Сърцето ми го избра просто този отбор.Баща ти що се е оженил за майка ти?Защото я обича сигурно..

TooClosee
18.02.2013 00:25

И сега са си номер 1! Не се заблуждавай с моментната им форма.

MaLkO_LuD94
18.02.2013 00:25

То и за предишния така се говореше *wink*

MaLkO_LuD94
18.02.2013 00:20

Не мога да разбера ти защо си станал фен на Реал за да се хвалиш с титлите и с това че са били номер 1 през 20 век ли ??? Ако е така жалко *wink*

Neooo_1995
18.02.2013 00:19

Сегашният Баерн ,доста трудничко ще го биете повярвай ми.

RealMafia1
18.02.2013 00:19

Сега искам да ги победите .......И тогава да говорите кой бил слаб и кой не а не да биете Селтик , Бенфика и некви паляци и да се ежите после ........

MaLkO_LuD94
18.02.2013 00:18

Те Барса никога не са побеждавали Байерн и Юнайтед *wink*

dikey_bb
18.02.2013 00:14

Реал Мадрид винаги е бил най-голямото мерило в СВЕТОВНИЯТ футбол така е било така е и така ще бъде .Никога не е имало и няма да има по горно стъпало от РМ.Краля на Европа е 1 и той е ясен на всеки нон-ретардед така е било и така ще продалжава да бъде независимо колко хейт новоизлюпените Барса -фенчета ( или трябва да кажа Меси-фенчета?)ще изсипят.А колкото до Франко пффппффп Би4 ПЛС .

Neooo_1995
18.02.2013 00:02

Кой е отбора на 20 век?Реал Мадрид!Къде са били БС?Винаги зад Мадрид или по-точно винаги в сянката на Мадрид*wink*

RealMafia1
18.02.2013 00:00

Първо да на 16 точки сме зад вас и не виждам някой от интелигентните хора тук да го успорват . Второ Нео може да е виждал много неща това ли те довежда до тея комплекси който избиваш постоянно. Трето Купите са си купи и колкото и да те е яд няма да си жив когато Барселона ще надмине Реал по купи. Четвърто Защо мешаш хитлер , и той ли е пмагал на Реал (смешнико) Пето искам твоя убит отбор да срещне някой отбор из Байерн,Борусия , Манчестър Сити, Ман Юнайтед да ги победите и тогава да ми говориш кой отбор е слаб и кой не е .... Твойте факти незначат нищо това че някъде си прочел за Франко и веднага си го приел за истина е твой проблем а не на другите такаче не ни занимавай с твойте глупости и бъди така любезен да напуснеш темата ........

Neooo_1995
18.02.2013 00:00

Кой е отбора на Испания?Реал Мадрид!Факт!Да виждал съм последната ШЛ.Я пак помисли за Франко ,че май по история си много зле. Е то нати един Факт:3) Барселона е спечелила близо половината си трофеи от домашната сцена по време на неговият „тираничен” режим – 8 титли на Испания, 10 Купи на Краля. След смъртта на Франко (1975), отборът на Барселона за 15 години има една титла (1985). Всякакви конспирации,че заради Франко не можело да станат шампиони отпадат автоматично. Ако си малко по-умен ще замълчиш ,ма надали. А вие миналата година много яко напълнихте кошницата на Челси ,който беше в "страшна" форма - Торес,Торес,Торес или Дрогба,Дрогба,Дрогба?Кое си избираш?

catalan
17.02.2013 23:53

Не е виждал нито една ШЛ на отбора си, тръгнал да се обеснява *lol* И да нормално да кажем за Франко, това ,че вие сте дечица без бъдеще и грам обща култура си е ваш проблем, бащите ви явно са доста големи мизерници щом не могат да ви плащат уроци по история, задължително трябва да посещавате.

Neooo_1995
18.02.2013 00:06

Виждал съм само една ,но поне не се срамувам ,защото всеки един фен на БС би трябвало да се срамува поне малко.Всеки видя начина , по който любимият им отбор стигаше до финалите.

madridistaaaaaa
17.02.2013 23:52

Честито на всички Мадридисти , жалко , че съдията развали мача , но можем да се радваме тъй , като втората част не си давахме зор чак толкова много и мача си вървеше по вода .

Neooo_1995
17.02.2013 23:50

Честито момчета.Съдията ни развали вечерта.Ще ши да има много голове ,ако не беше изгонен Рамос.Аля Мадрид!!!*beer*

catalan
17.02.2013 23:41

До коментар [@comment 1291625] от [@user crip1]:

16 точки, лъжа ли е ? Факт е, то в историята ня първенсвото 8 точки не са били наваксвани пък какво остава за 16 *lol* Вторият жълт на Рамос си е задължителен, къде са тея ръце, тва не е волейбол.

rollingstones
18.02.2013 01:57

Ти и правилата на футбола ли не знаеш бе момче *lol* Ебаси отде са навъдихте такива псевдо фенчета на Барселона дето грам не разбират от футбол *lol*

catalan
17.02.2013 23:52

И вие станахте историци като тея от Ливърпул *lol* *lol* 16 точки мойки *smile* Аре лягайте спокойни, победихте ама пак сте на ЦЕЛИ 16 точки *lol* Тотална гавра *smile*

Neooo_1995
17.02.2013 23:47

Веднага ще им покажа едни факти и ще млъкнат.*wink*

ivanrealmadrid1
17.02.2013 23:46

сега ще кажат че франко е причината *joking*

ivanrealmadrid1
17.02.2013 23:45

in your face !!! *lol**lol**lol*

Neooo_1995
17.02.2013 23:44

32 - 9 също е един голям факт.

crip1
17.02.2013 23:43

То не е лъжа, но никой няма да ти се върже братле :Д Идваш от нищото и почваш да дъвчеш едно и също нещо :Д Пълно 25 годишно дете :Д

Double_De
17.02.2013 23:38

Този съдия оака мача с този червен, а го гоних на над 3.5

catalan
17.02.2013 23:37

Реал не могат да настигнат Атлетико пък кво остава за Барса.

rollingstones
18.02.2013 01:55

Искаш да ми кажеш, че миналия сезон вие можете да ги стигнете ли *lol* Просто този сезон в Реал Мадрид се видяха едни милионерчета които щом са спечелили 1 титла и вече си казват "зако пак ше ти са мъча да ти печеля титла след като миналия сезон я спечелих"

crip1
17.02.2013 23:26

А и главната причина не е само, че ги мразя.Отегчавам се докато ги гледам, но това е друга тема.

rollingstones
17.02.2013 22:48

Абе викам си от тва корумпирано първенство само Реал МАдрид е мъжки отбор без симуланти, па то половината от там изсимулираха. Жалка история

rollingstones
18.02.2013 01:52

БАХАЕХАЕАХЕАХЕ глуости момче, няма ли Барса, футбола е по-добър спорт *wink* Просто този отбор руши футбола с непрестанното си симулиране и подкрепяне от съдиите. Пусни си 2009 челси барса и ще видиш смъртта на футбола благодарение на футболен клуб Барселона и Овербьо *wink*

MaLkO_LuD94
17.02.2013 23:32

Първо харесвам футбола ( спорта ) после мразя някого *wink* И Реал не ги мразя просто не ги харесвам мразя единствено Левски *wink* И имам един въпрос към вас ( тези които се отегчавате от стила на Барса ) Защо се отегчавате от стила на Барса а не се отегчавате от стила на тези отбори ( почти всички ) които играят с 11 в защита срещу Барса ???

damexavi
17.02.2013 23:30

Ти щом мразиш Барса, мразиш и футбола бе моето момче *lol* Просто ако няма Барса няма футбол *joking*

crip1
17.02.2013 23:25

Ми да, ама на мен ми се струва логично да не гледам отбор който мразя, не мислиш ли? То и аз го харесвам футбола , ама мач на Барса много рядко гледам.Последно гледах реванша им с Малага, и то даже от второто полувреме май, а преди това мача с Атлетико, и той даже не целия.

MaLkO_LuD94
17.02.2013 23:23

Просто харесвам футбола щом има мач нормално ще го гледам какво значение има дали са Реал, МЮ или Киево *wink*

crip1
17.02.2013 23:18

Само един въпрос - Тъй като мразиш Реал, защо им гледаш мачовете? Какво толкова те интересуват.Ето аз мразя Барса и не им гледам мачовете.

MaLkO_LuD94
17.02.2013 23:09

Глупости бе те в Реал не симулират привидяло ти се е нещо *wink*

toki_
17.02.2013 22:46

Ааа той значи е започнал ударно тая среща с жълт картон *lol*

toki_
17.02.2013 22:42

Някой може ли да обясни защо е червения картон на Рамос? Разбрах, че топката се е ударила в ръката му след центриране, ама едва ли затова е картона.

John_Jameson
17.02.2013 22:44

Точно за това е!! Само че не директен червен, а 2-ри жълт! *wink*

ivanrealmadrid1
17.02.2013 22:39

хахххаха юнайтед !!! гледайте ПЕПЕ е готов за вас , звяр е

catalan
17.02.2013 22:35

Без Бускетс Барса просто не прилича на себе си, важен е толкова колкото и Меси, но това хората не го забелязват, нищо ,че той върши черната работа.

John_Jameson
17.02.2013 22:30

До коментар [@comment 1291523] от [@user Neooo_1995]:

След всички тия коментари във Фейса, след последния епизод на ''Под прикритие'', бях настроен да се разсея с малко футболче, ама тоя съдия наистина е супер зле! *lol* *lol*

John_Jameson
17.02.2013 22:35

Не ти трябва да го гледаш *lol* Влизаш във Фейсбук и разбираш всичко! *lol*

John_Jameson
17.02.2013 22:34

Спокойно, Пепе ще се погрижи!!! *joking*

Neooo_1995
17.02.2013 22:33

Аз забравих да го гледам ,сега ще пускам да се тегли.И ще звънна един тел. да поръчам съдията*cigarette*

rollingstones
17.02.2013 22:29

Смятайте как се е почувствал МОрата след като го смениха в 25 мин

Juventus333
17.02.2013 22:24

До коментар [@comment 1291513] от [@user Neooo_1995]:

Тъкмо се бях настроил да погледам малко голове и тоя ще ми развали кефа.......

ivanrealmadrid1
17.02.2013 22:23

eeе тоя го изигра много добре, признавам го *lol* а с рамос умрях от смях *lol**joking*

John_Jameson
17.02.2013 22:23

Еееее, тоя от Райо се опита бледо да копира Алексис Санчес *lol* *lol* *lol* *lol*

Juventus333
17.02.2013 22:24

Ама на му се получава *lol* *lol*

Neooo_1995
17.02.2013 22:21

Е тука ,защо няма жълт при тая симулация....Катила ти с катил ,не заслужаваш да свириш..

MaLkO_LuD94
17.02.2013 22:31

Хубаво има и много от РМ които не споменавам ама какво ??? По един от отбор стига *wink* Докато не се появи някои свръх глупав да покачи напрежението *smile*

Neooo_1995
17.02.2013 22:30

Че греша ли бе?Ами Масчерано какъв беше в Пул и какъв стана в БС.Ай не ме занимавай ,че достатъчно се изнервих с тоя съдия...

MaLkO_LuD94
17.02.2013 22:28

Да и Алвеш и Меси и Педро и Валдес и Вилянова и Шави и Иниеста и Росел и тн... :Д

ivanrealmadrid1
17.02.2013 22:27

още колко каталунци умишлено не добави .. .

Neooo_1995
17.02.2013 22:25

И бускец също забрави.

madrid_arsenal7
17.02.2013 22:25

Тихо тихо фенче в последните години роналдо не симулира както го правят някой играчи от Твоя отбор!!

MaLkO_LuD94
17.02.2013 22:24

Някои съдии не показват жълти за симулации защото иначе играчи като Роналдо, Алексис, Суарез терен няма да подушват *wink*

crip1
17.02.2013 22:21

Абе ние мач без червен картон ще имаме ли?? *smile*

Juventus333
17.02.2013 22:20

Боже не не не мога да го приема това което направи току що съдията....

Neooo_1995
17.02.2013 22:20

Сега разбирам вчера какво им беше на феновете на БС.Тоя съдия го насрах от псувни за тоя картон.....

rollingstones
17.02.2013 22:18

Бахеахехах съдията провали мача.. Майчице зако въобще се хванах да гледам тва корумпирано първенство *lol*

Neooo_1995
17.02.2013 22:18

Тоя е некърник като тоя дето свири вчера на Бс.......

Neooo_1995
17.02.2013 22:15

Изпуснах първите 10мин....Момчета гола на Мората хубав ли беше?

rollingstones
17.02.2013 22:04

Ибахти паса на ЙОзил. Този футболист е от световна класа

huiches
17.02.2013 22:18

Стига е .... ти сега ли разбра !?!*thinking*

rollingstones
17.02.2013 22:02

Оле боже ;D Реших да погледам малко примера дивисион.. Те сичките там симуланти бе :д Не само Барселона.. Пък Реал Мадрид си играят английския футбол... После се чудим защо имат червени картони

catalan
17.02.2013 22:08

Дръж се на положение,испанския футбол е най-силен и се вижда явно в ШЛ.

frozia123
17.02.2013 22:00

Дано излезем победители в този мач *smile*

catalan
17.02.2013 21:49

След слабите мачове на Бензема и Игуаин браво на Моу ,че пуска Мората ,има голям потенциал, нищо ,че когато Реал бяха още в борбата за титлата опропасти супер подаването на Йозил в края на мача, ако се сещате, ама е само на 20, дано му бъде даден шанс.

DuX4o0
17.02.2013 22:24

Ето такива коментари трябват ! Не хейтърски. Респект !

madridistaaaaaa
17.02.2013 21:32

Хеттрик на Мората *beer* , дано покажем една красива игра ! ХАЛА МАДРИД !*cup*