Реал Мадрид - Райо Валекано, загубен

17:42
Реал Мадрид - Райо Валекано, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Февруари: 7 познати от общо 16 мача - 43,75 % успеваемост

Залог на деня за 17.02.2013 г.

Реал Мадрид - Райо Валекано

И Реал Мадрид по примера на Барселона приключва доста често мачовете си при изпълнена опцията за попадения и в двете мрежи. И днешния съперник на белия балет е доста резултатен и смело може да се предположи, че няма да се задоволи само с отбранителни действия, въпреки, че е гост на един от водещите отбори в страната. Райо Валекано се изявява доста колебливо в отбрана като често допуска попадения но причната за това е, че стилът, който тимът налага е подчинен преди всичко на офанзивните действия. Гостите поднесоха няколко изненади навън и сега ще се опитат да окажат максимална и адекватна съпротива на своите домакини. Почти сигурно изглежда, че офанзивните играчи на Реал ще успят да се разпишат, а няма да бъде и никак изненадващо, ако тимът инкасира поне едно попадение от настървените играчи на Райо Валекано.

Прогноза: Гол/Гол ; Коефициент: 1,57


Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zarko59
17.02.2013 17:48

за мача точен резултат 4-2; 5-2; 4-3 знак -1