Тонев с лека травма, възстановява се навреме за рестарта на сезона

16:51
Тонев с лека травма, възстановява се навреме за рестарта на сезона
Българският национал Александър Тонев не е играл и минута вчера в контролата с Погон (Шчечин) заради лека травма.

"Алекс има лека травма. Това не е нещо сериозно, но все пак беше взето под внимание при определянето на състава за събота. Разбира се, ние очакваме той да бъде напълно готов за следващата седмица, когато се подновява първенството, обясни тийм-мениджърът на Лех Познан Дариуш Мотала.

Лех подновява участието си в полската Екстракласа другата неделя с гостуване на Рух (Хожув) от 2-ото място в класирането, изоставайки на 4 точки от лидера Легия (Варшава). Тонев нямаше късмет в последните две седмици, след като в мача за 7-о място на приятелския турнир в Марбея беше сритан здраво от румънския защитник на Лудогорец (Рз) Козмин Моци. Тонев финтира бавния румънец и спечели свободен удар, от който Лех вкара втория гол в мача.

Още един от основните играчи на Лех (Познан) не игра вчера в проверката и това е ветеранът Пьотър Райс. 41-годишният нападател все още лекува травма в гърба, също получена по време на лагера в Марбея. През новата седмица обаче и той е очакван да се върне към заниманията с основната група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация